Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Brancott HEADER 3 (cropped and compressed).jpg

Brancott Estate

Brancott Estate är Nya Zeelands främsta innovatörer och entreprenörer inom vintillverkning.

512x256_logo_brancott.gif

Brancott

"Putting New Zeeland Wine on the Map and on the Table"

Brancott Estates historia 

1975 var Brancott Estate Vineyard den plats där de första Sauvignon Blanc-rankorna planterades i Marlborough – ett beslut som gick tvärt emot dåtidens allmänna åsikt att Sydön på Nya Zeeland var alltför kall för vinodling. Genom sin nyfikenhet och tron på sitt land bevisade Brancott snart att den allmänna åsikten saknade grund. Det första Marlborough Sauvignon Blanc-vinet släpptes 1979. Det sensationella vinet blev ett fenomen som inte bara satte Nya Zeeland på den internationella vinkartan, utan även blev ett lysande exempel på den extraordinära kvaliteten på det vin som produceras i denna del av världen.

Brancott Estate - Pionjär från Nya Zeeland

Vinhuset fortsätter än idag att vara en källa till inspiration för andra vinproducenter. De har inte bara visat att allting är möjligt om man är nyfiken utan även att övertygelse och kunskap kan leda till prisbelönta viner som åtnjuts hela världen.

Hitta ditt favoritvin!

www.brancottestate.com