Är du 25 år eller äldre?

pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

2 stycken 4-dagars VIP-biljetter till Sweden Rock

Berätta om ditt bästa rockminne så kan du vinna 2 stycken 4-dagars VIP-biljetter till Sweden Rock 2019. Värde 9 196 kr.

Dessutom vinner du en exklusiv whiskyprovning enbart för dig och din vän i Jamesonbaren på VIP-området under festivalen. Provningen tar dig och din vän på resa från Irland till Skottland och leds av våra erfarna whiskyambassadörer. Drycken under provningen betalas av deltagarna själva på plats (uppskattad kostnad 100kr). Tävlingen pågår mellan 23 maj – 31 maj och är öppen för personer över 18 år.

bottle.png

SÅ GÖR DU THE SWEDEN ROCKTAIL

4 cl Jameson Black Barrel
10 cl Ginger Ale
4 droppar Bitters

Gör drinken i ett glas fyllt med is. Garnera med en skiva citron. 

JAMESON Black Barrel KAN KÖPAS HÄR

Speciellt för Sweden Rock har vi tagit fram groggen – The Sweden Rocktail. Som bas för The Sweden Rocktail har vi använt Jameson Black Barrel. Den har en djupare och ännu mer nyanserad smak. Som vi får fram genom att kola bourbonfaten två gånger för att “väcka” dem till liv igen före lagring.

sweden_rocktail_webimage2.png