Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

The Sweden Rocktail

Vår Sweden Rock tävling är avslutad och vinnaren är Jessica Bäck! Jessica vinner 2st 4-dagars VIP-biljetter. Stort grattis, vi ses på festivalen! Vi vill passa på att puffa lite extra för The Sweden Rocktail som vi tagit fram till festivalen. Har du inte chansen att testa den på Sweden Rock? Deppa inte, drinken är väldigt lätt att göra hemma. Du hittar receptet nedan!

the_sweden_rocktail_web.jpg
RECEPT
4 cl Jameson Black Barrel
10 cl Ginger Ale
4 droppar aromatic bitters
1 citronskiva
 
 
 

Så gör du The Sweden Rocktail

Gör drinken i ett högt glas, rikligt fyllt med is. Häll först Jameson Black Barrel, sedan ginger ale och droppa slutligen bitters på toppen. Garnera med en skiva citron.

Speciellt för Sweden Rock har vi tagit fram groggen – The Sweden Rocktail. Som bas för The Sweden Rocktail har vi använt Jameson Black Barrel. Den har en djupare och ännu mer nyanserad smak. Som vi får fram genom att kola bourbonfaten två gånger för att “väcka” dem till liv igen före lagring.