Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Church Road – vineriet med historiska anor

Church Road är en av Nya Zeelands äldsta vinodlingar. Etablerat år 1897 av unga och passionerade Tom McDonald, drivs vingårdens nuvarande chefsvinmakare Chris Scott av samma engagemang som Tom en gång gjorde. Kombinationen av traditionella vinmakartekniker och modernt tänkande har visat sig vara mycket lyckad.

PreviewLarge-370843.jpg

Endast den bästa frukten från vingårdar runt om i Hawke’s Bay används för att skapa de exceptionella och prisvinnande vinerna som kommer från Church Road. Chris Scott driver sitt vineri med stor passion och precis intuition. Filosofin är att varje vinsort har sin egen karaktär och rytm – och att det kräver både tid, kunskap och intuition för att lära känna en.

Vinproducenten Church Road har länge uppskattats som ett av Nya Zeelands mest framgångsrika vinhus i sin kategori. Vinerna tillverkas i små partier med traditionell vinproduktionsteknik som betonar textur, struktur och komplexitet. Genom att handplocka de finaste druvorna till vinproduktionen, vill man skapa bästa möjliga djup och koncentration i smaken och producera ett vin som speglar platsens karaktär och historia.

Hantverk och klimat i samverkan

Hawke’s Bays tempererade klimat och soliga väder erbjuder ideala förutsättningar för fruktodling, och den naturliga intensitet som skapas i frukten återfinns i Church Roads viner. Tekniken, kunskapen och karaktären från odlingsregionen skapar elegans och komplexitet i varje flaska vin. Att chefvinmakaren Chris Scott blev "New Zealand Winemaker of the Year" både 2013 och 2016 är ännu ett bevis på Church Roads ambitiösa hantverk. 

Church Road erbjuder en rad olika viner i både rött och vitt med varierade toner, djup och intensitet – alltid med kvalitet i fokus.

Hitta ditt favoritvin från Church Road!