Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Silvano Piacentini

sp1.jpg

Silvano Piacentini föddes i Valpolicella-regionen och började sin bana i vinbranschen redan 1961. Han var den första officiella sommelieren i Verona och, efter att ha startat och drivit en framgångsrik B2B i   restaurangbranschen, startade han 1978 sina egna odlingar i Veneto. Till sin hjälp har han, förutom sin son Luigi   Piacentini, oenologerna Armando Vasco och Giorgio Barbero. Silvano Piacentni var också en av grundarna av   Vinitaly, en alldeles makalös vinmässa i Verona, som varje vår visar upp i stort sett varenda italiensk   vinproducent plus, nu för tiden, ett stort antal icke-italienska producenter och lockar ca 125 000 besökare från hela världen.

 

Hitta ditt favoritvin från Italien!