Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
  • hero-pws.jpg
  • heropws2.jpg
  • heropsw4.jpg
  • heropws3.jpg

Premium Wine Selection

PSW.jpg

2000 startade Silvano Piacentini tillsammans med sina barn Luigi och Luisa Premium wine Selection.Målet var att erbjuda både internationella och inhemska prisvärda viner till horeca.

Som ett led i detta inleddes även tillsammans med oenologerna Armando Vasco and Giorgio Barbero arbetet att välja ut och utveckla viner från de mest kända vinregionerna  under egna varumärken.

Redan 1978 hade dock Silvano Piancentini förvärvat egendomen Gemma I Piemonte och som en av skaparna av Vinitaly var han välmedveten om vikten att ha en bred och trovärdig portfölj varför exklusiva avtal knutits med familjeägda top-producenter över hela Italien.

Sedan 2015 har man även egna vingårdar i Valpolicella under namnet Silvano Piacentini.

 FORTINO-3.jpg  ARCHE-3.jpg.      PIERE-3.jpg

carosa12.jpg

 

Hitta ditt favoritvin från Italien!