Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Cantine Santa Barbara

sb-1.jpg

Cantine Santa Barbara är beläget i San Pietro di Vernotico (Brindisi) och är inte en vanlig traditionell   vinanläggning. Istället är det mer en öppen och samhällsbärande inrättning där produktion följer Salentos   traditionella stil. Oenologen Pietro Giorgiano som driver Santa Barbara är en referenspunkt för vinmakning i   Apulien och den mer än 100-åriga traditionen han ärvt går igen i hans omsorgsfullt gjorda viner. Totalt har man   70 hektar där det odlas klassiska Salento-druvor såsom Negroamaro, Malvasia Nera, Aleatico och Primitivo samt   internationella druvor som Cabernet Sauvignon och Chardonnay.

 

Hitta ditt favoritvin från Italien!