Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
1024x512_header_jacobs_creek_header1.jpg

Jacob's Creek

Jacob’s Creek är berättelsen om vin från Australien, dess människor, drömmar och vilda natur.

512x256_logo_jacobs_creek.jpg

Jacob's Creek

"The most Famous Australian Wine"

Jacob's Creeks historia

Historien om Gramp & Sons började när en bayersk immigrant saknade smaken av vin från sitt hemland så mycket att han bestämde sig för att börja odla vin i Australien. 1847 planterade Johann Gramp sin första vingård längs sluttningarna vid floden Jacob’s Creek. Hans vision var att skapa välsmakande viner som speglade sanna karaktären hos druvorna och jorden. Än i dag lever och andas vi denna vision genom att producera viner som visar hur varje druvsort uttrycker sig när den formats av jorden och solen i Australien.

Jacob's Creeks stil och karaktär

Druvorna till Jacob's Creek kommer från olika vinregioner i South Eastern Australia, och gör det möjligt för vinmakarna att förbättra kvaliteten på vinet och välja frukt som bäst passar vinets stil. Målet är att producera vin med en lämplig balans mellan naturligt socker och syra som resulterar i Jacob's Creeks eleganta, mjuka och fruktiga viner som är kända för kvalitet och värde.

Hitta ditt favoritvin!

www.jacobscreek.com