Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Jacob's Creek – vinproducenten med den långa historien

Jacob’s Creek är kanske en av de mest betydelsefulla vinproducenterna i Australien. Startat av Johann Gramp för 170 år sedan, producerar Jacob’s Creek härligt välsmakande viner som speglar den sanna karaktären i druvan och dess odlingsregion.

PreviewLarge-269020.jpg

Kanske är det just traditionen, kärleken till hantverket och vårdandet av relationen mellan jord, natur och råvaror som gör Jacob’s Creeks viner så unika. Det hela började år 1847 då Johann Gramp, immigrant från Bayern planterade sin första vingård längs sluttningarna vid floden Jacob’s Creek. Hans vision var att skapa välsmakande viner som speglade den sanna karaktären hos druvorna och jorden.  

Australiskt vin med smak av solen 

Än i dag inspireras Jacob’s Creek av Gramps vision genom att producera viner som visar hur olika druvsorter uttrycker sig när de formats av jorden och solen i Australien. Från Barossa till Adelaide Hills och Coonawarra, produceras Jacob’s Creeks viner med omsorg för miljön och regionen de odlas i. Förutom att vara marknadsledande i produktionen av ekologiska viner från Australien till Sverige, drivs vineriet dessutom av 100 % solenergi, och vinerna produceras i lättviktsflaskor för att minska utsläpp. Utöver de alkoholhaltiga drycker som produceras här, är Jacob’s Creeks vinerier även ledande på alkoholfria viner.  

Upptäck Jacob’s Creeks varierade sortiment av produkter av hög kvalitet. Fylliga och välbalanserade viner med låg syra och tanniner, lagrade på ek- eller whiskeyfat blandas med lättare och fruktigare sorter som bär influenser av sommarfrukt, citrus och botaniska aromer. Dedikerade vinmakare arbetar med känsla och omtanke för att behålla den ikoniska fräschören och livfullheten i varenda flaska.

Hitta ditt favoritvin från Jacob’s Creek!