Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Sway it with Pride – Nu är årets Absolut Rainbow-flaska här!

Absolut Vodkas engagemang för HBTQIA+ startade redan under 1980-talet i New York och har sedan dess varit en del av varumärkets DNA. Absolut Rainbow är en ny specialdesignad flaska som lanseras i en limiterad upplaga i samband med Pride-sommaren 2022. Flaskan är inspirerad av mångfald, ett av flera områden Absolut arbetar med för att skapa en mer öppen värld.

Absolut Rainbow lanseras den 1 juni i beställningssortimentet på Systembolaget. 20 kr från varje såld flaska kommer under perioden den 1 juni till den 31 augusti att doneras till Regnbågsfonden.

Lagom till Pride 2022 har Absolut och Rscued tagit fram en helt ny cocktail baserad på Rscued Lycklig och Absolut Rainbow. Lycklig är en lemonad gjord på räddade jordgubbar, citron, thaibasilika, rosépeppar och hallon. 40% av all frukt som odlas slängs för att någon satt upp en mall för hur frukt ska vara. Att ha mallar för vad som är bra är bara onödigt och dumt. Så föddes lemonaden, Lycklig. Även Rscued skänker 0,50 kr per såld Lycklig-flaska till Regnbågsfondens arbete för HBTQ-frågor.

Absolut x Lycklig

50 ml Absolut Rainbow (samma klassiska vodka i ny inkluderande kostym)

Rscued Lycklig (räddade jordgubbar, citron och thaibasilika)

Gör så här

Mät upp Absolut Rainbow i ett högt glas med is, fyll upp med Rscued Lycklig och rör om. Garnera med färska jordgubbar eller den frukt, bär eller grönt, som gör dig och ditt sällskap just Lyckliga, och servera!

Om Absolut Rainbow

Absolut Rainbow innehåller Absolut Vodka Original, gjort på det finaste lokalt odlade höstvetet i skånska Åhus.

Beställ Absolut Rainbow: Artikelnummer: 82023-01 finns att beställa på Systembolaget från och med den 1 juli. Flaska 700 ml, Alkoholhalt 40%, 249 kr,

www.absolut.se

#absolutrainbow #borntomix

Om Rscued

40% av allt som odlas i världen slängs. Det är sjukt! Rscued är företaget från Helsingborg som sedan 2015 arbetar med och brinner för att minska matsvinnet. Av räddad frukt och grönsaker tillverkas juice, smoothies och chips. Det lilla som blir över komposteras och blir till vegansk blomjord. Så att nya frukter och grönsaker kan växa.

Beställ Rscued Lycklig: www.rscued.se

@rscued

För mer information kontakta:

Anna Westermark

Senior Brand Manager, White Spirits

Anna.westermark@pernod-ricard.com