Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Pernod Ricard Sweden, i samarbete med The Wine and Spirits Education Trust, förser bar- och restauranganställda med ledande spritutbildningar till ett värde av 500 000 kr

För att stödja svenska restauranger och barer som påverkats hårt till följd av coronapandemin, erbjuder Pernod Ricard Sweden, i samarbete med WSET, kostnadsfria spritutbildningar till anställda inom branschen. I och med att svenska restauranger och barer drabbats av minskad sysselsättning vill vin- och spritleverantören hålla modet hos restaurangerna uppe genom att erbjuda baranställda möjligheten att öka sina kunskaper och färdigheter genom förstklassig utbildning.

220 restaurang- och barpersonal runtom Sverige kan nu anmäla sig till den digitala WSET-spritkursen som varar i cirka fem veckor. Kursen kommer att omfattas av dryckesutbildningar på några av Sveriges ledande spritvarumärken bl.a. Absolut, Jameson och Beefeater. Pernod Ricard Sweden’s Brand Ambassador Team kommer även att finnas till hands för att erbjuda stöd samt hjälp med genomförandet av smakprovningar online.

Stephanie Durroux, VD för Pernod Ricard Northern Europe, säger: “Pernod Ricard förstår att det just nu en svår tid för branschen, både på ett professionellt och personligt plan. Men trots dessa utmaningar ser vi detta som en möjlighet för industrin att resa sig starkare, tillsammans. Som bevis på vårt engagemang för Sveriges restaurang- och barbransch investerar Pernod Ricard Sweden markant i utbildningar, en gest som vi tror kommer att ge ett långsiktigt värde för vår sektor.”

Alla WSET-utbildningsdeltagare förväntas att delta i ett slutprov vid en senare, lämpligare, tidpunkt i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö eller Sundsvall. De som klarat kursen kommer att belönas med ett certifikat och en prydnadsnål som är internationellt erkänd inom restaurang- och barbranschen.

För registrering, besök https://www.pernod-ricard-sweden.com/for-restaurang/wset och välj stad du vill utexaminera dig från.

Om Wine and Spirits Education Trust (WSET)

WSET är den största globala utbildningsenheten inom vin, sprit och sake.

WSET erbjuder utbildningar på fyra nivåer, från en dags nybörjarkurser till professionellt diplomerande nivåer. Kurserna är tillgängliga på över 15 språk i över 70 länder och är öppna för både branschpersonal samt privata entusiaster.

Utbildningsnivåerna 1-3 regleras av Storbritanniens regering (Ofqual) och alla WSET-utbildningar är erkända internationellt som kunskapsstandarden. Under det senaste läsåret (2018/19) utfördes 108,557 examensprov och sedan 1969 har WSET examinerat över en halv miljon personer.

För mer information, vänligen besök http://www.wsetglobal.com/