Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Nu lanseras färdigblandad Minttu med chokladdryck

Att dricka Minttu med choklad i skidbacken är för många en tradition. Nu lanseras den färdigblandade Minttu Cool Mint Choco. Precis som traditionell Minttu är den smaksatt med äkta pepparmint - ett uppfriskande inslag i varje lyckad afterski.

Under de senaste åren har finska Minttu lanserat flertalet spännande produkter i och med sin nya Minttu Twist-serie. Nu breddar de än en gång sin portfölj med vad som för flertalet människor redan är en nostalgisk klassiker – Minttu med chokladdryck. Den nya Minttu Cool Mint Choco är en len och väl avvägd färdigblandad chokladdryck på burk. Det är den enda i sitt slag och passar utmärkt till både afterski eller som ett uppfriskande inslag i andra festliga sammanhang. Den 2 mars lanseras Minttu Cool Mint Choco i Systembolagets beställningssortiment.

– Vi är superglada över att kunna lansera en nyhet som redan är en klassiker bland våra fans. Vi är också otrolig nöjda med kvalitén på innehållet som består av bl.a. UTZ-certifierad kakao och smaker från äkta pepparmint. Vi kommer att lansera produkten där den görs sig bäst, nämligen i svenska fjällen. För den som vill avnjuta den i andra festliga sammanhang finns den även att beställa via Systembolaget, säger Lisa Seifert, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Cool Mint Choco

Artikelnummer: 80063

Alkoholhalt: 4,0%

Pris: 24:90kr för 250 ml