Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Monkey 47 Gin: Barrel Cut 2019 återvänder till Systembolagets exklusiva beställningssortiment

Den exklusiva ginen Monkey 47 Barrel Cut, återvänder till Systembolagets exklusiva beställningssortiment den 17:e juni i ett parti av 150 flaskor. Den åtråvärda ginen, med hela 47 olika ingredienser, har lagrats i ett halvår på handgjorda mullbärsträfat i Schwarzwald, Tyskland.

Den småskaliga produktionen som lagrats i ett halvår på fat av mullbärsträd, präglas av en gyllene färg och en söt komplex arom. Att använda just mullbärsträd istället för ek är nu näst intill helt bortglömt i spritsammanhang, men en gång i tiden ansågs det vara det allra förnämsta träslaget att använda för spritlagring i just Schwarzwaldområdet. Det aromatiska träslaget ger en vackert gyllene färg samt en unik arom, och de lätt rostade faten skapar en komplex mognadston samt en försiktig men balanserad sötma.

Monkey 47 Barrel Cut 2019 har producerats i en mycket exklusiv skala på endast 10 000 flaskor. Till Sverige kommer totalt 150 flaskor som lanseras i Systembolagets exklusiva beställningssortiment den 17 juni.

Monkey 47 Barrel Cut 2019

Alkoholhalt: 47,0 %

Pris: 499 SEK för 500 ml

Art. no: 81757