Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

J.Lohr lanserar ett nytt premium vin i Systembolagets fasta sortiment

Vinpionjären på Kaliforniens Central Coast, J.Lohr, lanserar ett premium vin. J. Lohr South Ridge Syrah är producerat i Paso Robles AVA, San Luis Obispo County, CA och kommer finnas i Systembolagets fasta sortiment från 1 september.

Vinet som är av hög kvalitet fortsätter att utvecklas under två första år i flaskan, och kan lätt lagras i minst 8 år till. J.Lohr South Ridge Syrah passar perfekt till olika kötträtter, men även till mustiga vegetariska rätter.

Vinet har aromer av blåbär, syrén och svart te, som smälter samman med toner av kakaopulver och tjära från ett års åldrande i en blandning av amerikanska och franska ekfat. Kryddan och strukturen hos Syrah och Mourvèdre druvor i denna blandning lyfts med en touch av blommiga Viognier.

Med sina rötter under den varma kaliforniska solen, grundades den familjeägda vinproducenten J.Lohr för snart 50 år sedan av pionjären Jerry Lohr. Företaget har genom åren etablerat sig som en av branschens mest respekterade vinproducenter, med viner som kännetecknas av djärva och koncentrerade smaker fulla av liv.

Ända sedan starten på 1970-talet, har J.Lohr varit ledande i miljöarbetet mot mer långsiktigt hållbara tekniker för vinproduktion. Företaget är certifierat enligt ’California Sustainable Winegrowing’ och vann dessutom det så kallade ’Green Medal Leader Award’ 2020.

- Vi är väldigt nöjda med att inleda det nya samarbetet med J.Lohr Winery, en av de mest uppskattade vinproducenterna i Kalifornien och pionjär på många sätt, inte minst i hållbar vinproduktion. J.Lohr kompletterar fint vår portfölj av amerikanska viner. En kategori som växer på den svenska marknaden, både på Systembolaget och på restauranger, säger Reija Andersson Tuomaala, Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

J.Lohr South Ridge Syrah

Pris: 170 kr
Volym: 750 ml
Alkoholhalt: 14%
Artikelnummer: 2332-01