Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Exklusiv lansering av unika Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé 2012

Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé 2012 är en oväntad tolkning av en årgångsroséchampagne med toner av rosa blommor och röda frukter. Den extravaganta årgången 2012 karaktäriseras av en aromatisk rikhet med dofter från bland annat vilda jordgubbar och rosor. Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé 2012 lanseras i en exklusiv webblansering den 5 mars och det kommer finnas 48 flaskor tillgängliga.

Perrier-Jouët är ett ikoniskt champagnehus som grundades år 1811 av Pierre Nicolas Marie Perrier och hans stora kärlek Adèle Jouët. Champagnehuset är känt för sin finess, elegans och de blommiga tonerna i sina viner. Sedan starten har Perrier-Jouët haft endast sju källarmästare som ödmjukt bevarat husets karaktäristiska stil. I Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé 2012 fångas essensen av Champagnehusets unika och bohemsika stil.

”Perrier-Jouët Belle Epoque Rosè beskrivs bäst som extravagant – delikat men också rik och fyllig; intensiv och kraftfull men också med en hög finess”

-Hervé Deschamps Maison, Perrier-Jouët Cellar Master

Kompositionen av Perrier-Jouët Belle Epoque Rosé 2012 består av 50% Pinot, 45% Chardonnay och 5% Meunier vilket gör att den har en komplex smak. Först är smaken livfull och fräsch för att sedan dröja sig kvar med ett runt och silkeslent avslut, något som gör den till en extra mångsidig och välbalanserad champagne. Passar som bäst tillsammans med hummer eller fikon.

Samtliga 48 flaskor kommer att finnas i Systembolagets webbsortiment från och med den 5 mars 2020.

Pris: 2219 kr
Artikelnummer: 9006001

För mer information, kontakta:

Sophie Linnusaar
Brand Manager French Portfolio
Sophie.linnusaar@pernod-ricard.se