Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Absolut lanserar ny smak: Absolut Grapefruit

Den 11 augusti introducerar Absolut en ny medlem till sin smaksamling: Absolut Grapefruit. Premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment i tre månader.

Absolut utökar sitt svenska smaksortiment med lanseringen av Absolut Grapefruit. Den fräscha premiumvodkan kommer att finnas i Systembolagets tillfälliga sortiment i tre månader fr.o.m. 11 augusti.

Absolut Grapefruit har en distinkt smak av rosa grapefrukt vilket resulterar i en fräsch och fruktig vodka där sött möter bittert. Smakerna är naturligt utvunna och inget tillsatt socker eller artificiella smakämnen återfinns i den nya drycken.

- Den senaste dryckestrenden har flyttat oss från relativt söta drycker till allt mer fräscha och bittra smaker. Hör du till den skara människor som gillar etablerade aperitivos och spritzar, är Absolut Grapefruit ett måste att prova, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager Absolut.

Absolut Grapefruit är en modern klassiker som lämpar sig perfekt för olika drinkar. Absolut Grapefruit & Tonic är en garanterat uppfriskande och trevligt alternativ till klassiska aperitifs. The Swedish Paloma är en enkel cocktail som hyllar smaken av Absolut Grapefruit som är en perfekt kombination med lime. Den fräscha Easy Breezy drinken är en läskande blandning av Absolut Grapefruit och transbärsjuice.

För ytterligare info och drinkinspiration, besök https://www.absolutdrinks.com/en/drinks/with/absolut-grapefruit/.

Absolut Grapefruit

Pris: 256 kr för 700 ml
Alkoholhalt: 40%
Artikelnummer: 1180401

Absolut Grapefruit Cocktails


The Swedish Paloma

4cl Absolut Grapefruit

4cl Rosa grapefruktjuice

1cl limejuice

Sodavatten

1 grapefruktklyfta

Gör så här: Fyll en shaker med alla ingredienser utom sodavatten. Lägg i isbitar. Skaka om och häll i ett highball-glas. Saltad kant valfritt. Toppa drinken med sodavatten. Garnera med en grapefruktklyfta.

Grapefruit and Tonic

4cl Absolut Grapefruit

12cl Tonic

1 grapefrukt- eller limeklyfta

Gör så här: Häll Absolut Grapefruit och tonic i ett highball-glas fyllt med isbitar och rör om. Garnera med en grapefrukt- eller limeklyfta.


Easy Breeze

4cl Absolut Grapefruit

4cl Tranbärsjuice

1 apelsinklyfta

Gör så här: Fyll ett highball-glas med isbitar. Häll över Absolut Grapefruit och tranbärsjuicen. Garnera med apelsinklyfta.