Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

ABSOLUT HYLLAR GEMENSKAP MED NY LIMITED-EDITION FLASKA, ABSOLUT MOVEMENT

​Absolut lanserar nu årets limited-edition flaska, Absolut Movement, en blå flaska i tvinnat, frostat glas som hyllar den positiva rörelse som sker när människor med olikheter möts i gemenskap. Den nya limited-edition flaskan finns i begränsad upplaga och är tillgänglig från och med den 5 oktober.

Absolut lanserar nu årets limited-edition flaska, Absolut Movement, en blå flaska i tvinnat, frostat glas som hyllar den positiva rörelse som sker när människor med olikheter möts i gemenskap. Den nya limited-edition flaskan finns i begränsad upplaga och är tillgänglig från och med den 5 oktober.

  • -Absolut har alltid stått för gemenskap och öppenhet vilket årets flaska speglar på ett tydligt sätt. Med Absolut Movement vill vi uppmuntra folk att vara öppna för olikheter och att tillsammans stötta varandra med positiv energi, säger Sophie Linnusaar, Brand Manager Absolut.

Estetiken reflekterar den energi och sammanhållning som uppstår när olika synsätt och röster möts för att skapa en positiv förändring i samhället. I flaskdesignen lyfts olika fraser som exempelvis ”Stand Out”, ”Unite As One”, March Forward” och ”Shift Views”, vilket speglar det som Absolut alltid stått för, det vill säga att uppmuntra olika röster att samlas till en röst.

Absolut Movement finns i begränsad upplaga i Systembolagets beställningssortiment:

Nr 82035, 249kr.

Presskontakt:

Assefa Communication

Marita Pettersson, marita@assefa.se, + 46 709 20 22 69

Följ @absolutvodka på Instagram. Besök absolut.com för mer information