Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Pernod Ricard Sweden inleder samarbete med Hearts & Science

Det franska dryckesföretaget har efter en större utvärdering valt Hearts & Science som sin mediebyrå på den svenska marknaden.

Det franska dryckesföretaget har efter en större utvärdering valt Hearts & Science som sin mediebyrå på den svenska marknaden.

Förra året startade Omnicom ett tredje byrånätverk när man lanserade Hearts & Science i Sverige. Sedan dess har man vunnit kunder som Comeon, SEB, KVD, med flera. Nu går man ut med att nästa stora kund är den franska dryckesjätten Pernod Ricard Sweden med varumärken som bland annat Absolut, Jameson, och Campo Viejo.

- Med deras datadrivna affärsmodell som är väl integrerad med mediaköp och produktion, är Hearts & Science en perfekt partner för att hjälpa oss att växa våra affärer och varumärken i denna snabbrörliga digitala era, säger Nicolas Souchon, Marketing & Business Development Director, Pernod Ricard

- Pernod Ricard Sweden och dess varumärken verkar på en marknad som är ganska hårt reglerad, där en stor del av försäljningen sker via ett monopol i fysiska butiker, men med målgrupper som idag konsumerar det mesta digitalt. Där i ligger utmaningen. Men med det upplägg vi har idag på Hearts & Science, där analysen av datan är lika naturlig som det integrerade arbetssättet med produktion, är jag övertygad om att vi kan effektivisera närvaron och driva affären framåt, säger Björn Lindgren, VD Hearts & Science

Samarbetet börjar gälla från och med oktober 2019 och är ett fullserviceavtal, vilket bland annat innefattar strategi, medieköp, analys och produktion.

Kontakt:

Björn Lindgren

+46 70 410 58 83

bjorn.lindgren@hearts-science.com

Nicolas Souchon

+46 70 915 52 97

Nicolas.Souchon@pernod-ricard.com

Om Hearts & Science

Hearts & Science är en datadriven mediebyrå med huvudkontor I New York. Den OmnicomMediaGroup-ägda byrån med huvudkontor i New York har sedan lanseringen 2016 inlett samarbeten med framåtlutande varumärken och organisationer som vill växa och utvecklas i en digital värld. Organisationen är bygd kring visionen att tillgången på data inte är den stora utmaningen utan snarare hur man kopplar ihop den och använder den för att optimera och mer effektivt nå kundernas mål. Growth-hacking har blivit ett buzzword för många men för oss har det varit vår affärsmodell från start, och modellen är omöjlig om vi inte har koll på och djup förståelse för data och nya tekniska lösningar. Bland de tjänster som erbjuds finns mediastrategi och planering, köp av media och optimering av aktiviteter, analys och produktion av kommunikationsenheter.