Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Ny uppfriskande smak från Minttu – Minttu Twist Karamel

Nu lanseras den fjärde smaken i Twistserien från Minttu – Minttu Twist Karamel. Den nya smaken av krämig kola och frisk mint, vars lekfulla flaska även sätter sin prägel i barskåpet, finns på Systembolagets beställningssortiment från och med den 2 september. 

Pepparmintshoten från Finland utökar sin lekfulla produktserie Minttu Twist med en ny smak – en shot med len smak av krämig kola och frisk mint. Minttu Twist Karamel kommer som ytterligare ett svar på den stora efterfrågan av shots med låg alkoholhalt. Till skillnad från Minttus klassiska original med pepparmintsmak är Twist-serien svagare och innehåller endast 16 procent alkohol i förhållande till orginalets 35 procent. Den 2 september lanseras Minttu Twist Karamel i Systembolagets beställningssortiment.

– Vi fortsätter att addera nya spännande smaker inspirerade av den klassiska pepparmints-Minttun. Twistserien och nyförvärvet Karamel bör serveras kall som shot men ger också konsumenten ett nytt, modernt alternativ som smaksättning i drinkar, säger Pia Hägglöf, varumärkesansvarig för Minttu.

Minttu Twist Karamel är en smaksättning som passar perfekt till den trendiga Freakshaken. En milkshake, drink och efterrätt i ett som under de senaste åren tagit sociala medier med storm. Hoppa på freakshaketåget med Minttus egna recept! För att ge olika karaktär på din skapelse, prova även smakerna Laqriz, Polka och Bubblegum i Minttu Twist-serien. Låt fantasin flöda och freak out!

Minttu Twist Freakshake

  • 50 ml Minttu Twist
  • 50 ml Mjölk
  • 2 Skopor vaniljglass
  • 1 skopa is

Blanda ingredienserna i en mixer. Häll ned de mixade ingredienserna i ett glas. Tillsätt sedan vispgrädde och garnera med allt gott du kan tänka dig så som donuts, kakor, marshmallows eller godis.


Minttu Twist Karamel

Arikelnummer: 82550

Alkoholhalt: 16,0%

Pris: 149 kr för 50cl