Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Modeikonen Fredrik Robertsson blir ”Equality Ambassador” för Absolut

Han grundade kommunikationsbyrån Pretto PR, har varit modeexpert på TV4, är författare av boken Fattig Miljonär och styrelsemedlem i Regnbågsfonden. Nu blir Fredrik Robertsson Equality Ambassador för Absolut i Sverige.

Redan som 12-åring skickade Fredrik Robertsson brev till reklambyrån TBWA i New York där han klargjorde sin beundran för alla ikoniska reklamannonser som tagits fram för Absolut. Som svar på sitt visade intresse kom, till Fredriks stora glädje, ett paket med samtliga printannonser hemskickat på posten. Nu utvecklar alltså Absolut och Fredrik Robertsson sitt samarbete och Fredrik får titeln Equality Ambassador.

– Jag älskar det som Absolut under årens lopp har gjort med modedesigners som Versace och Gaultier. Och fotograferingarna som gjordes av Herb Ritts på ishotellet är verkligen helt ikoniska. Men jag är framförallt ett fan av att man valt att stötta HBTQ innan det faktiskt blev en trend att stötta HBTQ. De har sedan länge valt att hylla och lyfta mångfald och jämnlikehet, vilket för mig är otroligt viktigt. Det är en dröm att få jobba med Absolut. Vi delar samma värderingar och det går helt i linje med de viktiga frågor jag kämpar för, säger Fredrik Robertsson.

I unga år grundade Fredrik kommunikationsbyrån Pretto PR och har även gett ut boken Fattig miljonär. Han är även känd för sin uttrycksfulla modestil och för det har han blivit prisad av modemagasinet ELLE. Samarbetet handlar om att Fredrik tillsammans med Absolut kommer att skapa event och tillfällen som hyllar mångfald, HBTQ och vikten av att våga vara sig själv – oavsett sammanhang.

– Fredrik delar samma värderingar med oss på Absolut och är en katalysator vad gäller konst, kultur och mode. Han kommer att bli vad vi vill kalla en ”Equality Ambassador” som hjälper oss att sprida våra budskap och kärnvärden för jämlikhet, säger Pia Hägglöf, Senior Brand Manager Absolut.