Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Sveriges mest sålda Cava får ny kostym

Lagom till hösten svidar storsäljaren Campo Viejo Brut Reserva om och får ny kostym. Design och formgivning har förnyats, men den klassiska orangea färgen består – precis som den fina kvalitén och den friska smaken.

Lagom till hösten svidar storsäljaren Campo Viejo Brut Reserva om och får ny kostym. Design och formgivning har förnyats, men den klassiska orangea färgen består – precis som den fina kvalitén och den friska smaken.

Den bördiga jorden kring spanska Sant Sadurni, Campo Viejos hemtrakter, har försett vinmakare med druvor sedan romartiden och är idag ofta omnämnt som Cava-distriktets hjärta. Campo Viejo Brut Reserva är gjord på traditionella druvor skördade ur anrik jord, men buteljens design följer sin tid. I november får flaskan ett nytt utseende och etiketten en ny design, men innehållet förblir detsamma.

Gjord på de klassiska Cava-druvorna Macabeo, Xarel-Lo och Parellada är Campo Viejo Brut Reserva torr i smaken med toner av grapefrukt och gröna äpplen. Doften är aromatiskt fruktig och brödig. Dess rena smaker och klassiska stil har gjort den till Sveriges mest omtyckta och sålda cava, som ofta får fina recensioner och utnämningar, bland annat som både ”prisvärd” och ”bästa vin” i Allt om Vins stora vinguide.

- Campo Viejo Brut Reserva är både omtyckt och älskad, och vi vill att flaskan ska vara lika uppskattad. Vi hoppas verkligen att den nya designen faller konsumenterna lika mycket i smaken som dess innehåll gör, säger Anna Westermark, varumärkesansvarig för Campo Viejo.

Den nya flaskan intar Systembolaget i november 2018.

Campo Viejo Brut Reserva
Artikelnummer: 7782
Alkoholhalt: 11,5%
Pris: 79 kr för 750 m

Torr, mycket frisk, fruktig smak med inslag av gula äpplen, päron och citron. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur.

För pressmaterial kontakta:
Kristin Åkerlund, Cohn & Wolfe Stockholm
E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com
Tel: +46 706 19 45 10

För mer information kontakta:
Anna Westermark, Pernod Ricard Sweden
E-post: anna.Westermark@pernod-ricard.com
Tel: +46 73 14 40 374