Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Vinnare Cocktailkamp 2017 - Tap Room !

För 11.e året i rad korades Sveriges bästa bar-team på Café Opera söndagen den 9e april och baren Tap Room från Stockholm vann hela tävlingen!

Det är nu 11:e året i rad som Cocktailkamp huserar på Cafè Opera och Sveriges bästa bar-team korats. Cocktailkamp är en lagtävling för två bartenders som representerar en krog. Lagen tävlar i flera grenar, bland annat Knowledge, Creative Cocktail och Speed. De olika grenarna symboliserar det vardagliga arbetet i en bar, så som kunskapen om bararbetet, ta fram nya drinkar samt att kunna arbeta snabbt och rätt. Allt inför en stödjande och entusiastisk publik.

Varje söndag hade ett speciellt tema från Pernod Ricard Sveriges portfölj, där Monkey 47, Four Roses, Jameson och Olmeca Altos fanns representerade. Finalen avgjordes med Absoluts prestigevarumärke, Elyx. För att sätta en liten extra touch fanns även Appletiser från Coca-Colas portfölj representerad.

Nytt för Cocktailkamp 2017 var kvaltävlingen i Sälen. Reglerna var dem samma men tävlingen genomfördes av Högfjällshotellet och Johan ”Falken” Falk stod som värd. Vinnaren och ett Wildcard från Sälen anslöt till den stora finalen i Stockholm och tävlade inte bara om skryträtten ”Sveriges bästa bar” utan även 30.000 sek av The Cash Quest.

Under 4 söndagar mellan 5:e mars till den 3:e April, har totalt 54 av Sveriges bästa barer gjort upp om de 13 finalplatserna. Den 9:e april korades och titulerades Tap Room som ”Sveriges bästa bar” 2017

Tävlande barer i finalen: Mister French, Svartengrens, Melt, Shibumi, Tures Bar, Pig´n´Hen, Koriander, Tap room, Marie Laveau, East, Storstad, Pianobaren, Bartenderbolaget

Besök www.cocktailkamp.se eller på Instagram och Facebook under #cocktailkamp.

För mer information om Cocktailkamp 2017 kontakta gärna

Micke Trygg, 0708 705303 mikael.trygg@pernod-ricard.com