Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Sommarens turné är här. MEET JOHANNA!

MEET JOHANNA! The summer tour 2017 är sommarens stora turnékoncept från fem av landets mest dansanta varumärken - Absolut Vodka, Albin Myers, Fanta® Lemon, Henrik B och John Dahlbäck.

MEET JOHANNA! The summer tour 2017 har tre headlines från den globala DJ-eliten bakom spelarna. Trion spelar back2back2back under hela kvällen och tillsammans med Absolut Lime och Fanta® Lemon fokuserar konceptet MEET JOHANNA! på att höja partytemperaturen avsevärt under sommaren 2017. Med roliga giveaways, sit downs, en rad effekter, ett nytt ”meet and greet” koncept, och den nya fräscha drinken JOHANNA kommer internationell atmosfär att skapas på landets nattklubbar och gästerna får en kväll de sent kommer att glömma.

Den naturliga fråga som kommer är förstås om vi bildat en grupp och svaret är då nej, säger Henrik B. Vi har varit vänner under en längre tid och kommer att spela tillsammans under turnéns stopp: Vi kallar det vi gör för B2B2B. Detta syftar på en av DJ-kulturens byggstenar när två DJs spelade tillsammans, back to back, alltså rygg mot rygg, säger John Dahlbäck. Enkelt förklarat, när den ena DJn spelade så stod den andre med ryggen mot och letade efter nästa låt i sin skivsamling. Att skivorna ofta låg i en läskback har inget med namnet att göra, förtydligar Albin Myers lite skämtsamt.

Här kan ni träffa JOHANNA och avnjuta musik i världsklass under sommaren 2017:
9.e juni Stockholm – Berns Summerburst afterparty
8.e juli Kristianstad – Martin och Martin
11.e juli Falsterbo - Afterride
12.e juli Tylösand - Hotell Tylösand
15.e juli Örebro - Strömpis
19.e juli Båstad - Coco
22:e juli Sundsvall - Oscar
25.e juli Fjällbacka – Bryggan (dagsfest)
25.e juli Fjällbacka – Bryggan (nattklubb)
28.a juli Gotland - Burmeister
11.e aug Göteborg – Backstage/WOW

Önskar du provsmaka drinken JOHANNA blandar du den enkelt hemma genom att fylla upp ett drinkglas med is, hälla i 4 cl Absolut Lime, 12 cl Fanta® Lemon och pressa i en klyfta lime. Garnera sedan med limefrukt och avnjut tillsammans med musik från Henrik, Johan och Albin.

Albin Myers är född 13 Nov 1981. Hans signum, utöver musikskapande, är hans energi och signaturfrisyr, mohawken. Han har länge varit en svensk musikexport med stor internationell dragningskraft. Han gjorde en välkänd remix på Aviciis låt ”Fade in to darkness” som öppnade upp ytterligare dörrar i branschen. I takt med egna hits som ”Hells Bells” och ”Vibe” samt det allt större artisteriet kan vi nu också höra en musikalisk nisch signifikant för bara Myers.

Henrik B, född 28 december 1977, är en svensktechno -, houseproducent och DJ med ett eget skivbolag, Illgorhythm Recordings, där han ger ut sin musik. Henrik B är en internationell DJ och har släppt hits som ”Echoes” samt nyligen ”Activate” och ”Poisoned” som rusar fram på listorna.

John Dahlbäck är född 13 oktober 1985, är en svensk housemusiker och DJ,som nått framgångar främst utanför Sveriges gränser. Han har benämnts som en av de mest talangfyllda svenskarna i genren och har bl a låtarna "Hustle Up", "Everywhere", "Blink", "Out There" och "Pyramid" bakom sig.John Dahlbäckär även bror till producenten Andreas Dahlbäck och kusin till producenten Jesper Dahlbäck,vilken han samarbetat med. Johns låt ”Raven” släpptes 2016 och har 13 miljoner streams på Spotify och har nyligen gjort remixer till Lady Gaga.

Välkommen till MEET JOHANNA! The Summer Tour 2017.