Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Pernod Ricard Sweden främjar ansvarstagande och inkludering

För sjunde året i rad samlades Pernod Ricards alla 18 000 medarbetare i 87 länder för Responsib'ALL Day, en global temadag med fokus på ansvar och inkludering. Pernod Ricard Sweden gav detta år särskild uppmärksamhet till dialog, civilkurage och integration.

För sjunde året i rad samlades Pernod Ricards alla 18 000 medarbetare i 87 länder för Responsib'ALL Day, en global temadag med fokus på ansvar och inkludering. Pernod Ricard Sweden gav detta år särskild uppmärksamhet till dialog, civilkurage och integration. Deltog på dagen gjorde representanter för Kunskapskraft & Media (KKM), Nattskiftet, Erasmus Student Network (ESN) och Invitationsdepartementet.

- Under Responsib’ALL Day manifesterar vi varje år vårt engagemang för ansvar och inkludering. Vi vidareutbildar alla medarbetare, lyfter viktiga samarbeten och gör gemensamt en insats för lokalsamhället, säger Mikael Sundström, ansvarig kommunikation och CSR, Pernod Ricard Sweden.

Pernod Ricard Sweden stödjer KKMs utbildningsprogram Prata om Alkohol. Prata om Alkohol är ett forskningsbaserat metodmaterial för högstadiet och gymnasiet med fokus på att stärka ungdomars självkänsla och förmåga att stå emot grupptryck. Programmet har som mål att senarelägga ungdomars alkoholdebut och minska deras alkoholkonsumtion.

Tillsammans med ESN genomför Pernod Ricard Sweden dessutom varje år utbildningar, kampanjer och aktiviteter i projektet ”Responsible Party” för att motverka överkonsumtion av alkohol hos unga vuxna. Pernod Ricard Sweden stödjer även organisationen Nattskiftet, och deras viktiga arbete för att främja trygghet i nattlivet.

Som del av årets Responsib’ALL Day genomfördes även ett mingel och lunch med sextio gäster inbjudna av Invitationsdepartementet. Invitationsdepartementet är ett initiativ som för samman människor som vill bli bättre på svenska med människor som pratar flytande svenska över ett mål mat.

För mer information kontakta gärna:

Mikael Sundström

Senior Manager Public Affairs, CSR & Communications
Pernod Ricard Sweden
Tel 0709 43 22 26
E-post mikael.sundstrom@pernod-ricard.com