Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Nyhet från The Glenlivet - Nàdurra Peated Cask Finish

The Glenlivet lanserar en ny whisky, Nàdurra Peated Cask Finish, i beställningssortimentet på Systembolaget 1a mars.

Den 1 mars lanseras Nàdurra Peated Cask Finish i Systembolagets beställningssortiment.

The Glenlivet Nàdurra Peated Whisky Cask Finish är den tredje varianten i serien Nàdurra, och den mest efterlängtade. I denna buteljering av Nàdurra har whiskyn inte fått sin rökighet i mältningen utan den har istället slutlagrats i fat som tidigare använts för kraftigt rökig skotsk whisky. Det adderar en subtil, aromatisk rökighet till The Glenlivets klassiska fruktiga och mjuka husstil.

Nàdurra betyder naturlig på skotsk gaeliska och whiskyn produceras enligt de metoder som var rådande under 1800-talet och buteljeras därför med sin naturliga fatstyrka och utan att kylfiltreras. Det tillför en djupare och fylligare karaktär till drycken. Nàdurra First Fill American Oak och Nàdurra First Fill Oloroso har funnits på marknaden sedan 2014 och har lyft Nàdurra in i det nya milleniet. The Glenlivet Nàdurra är en klassisk whisky som lämnar avtryck utefter vägen utan pompa och ståt av tidigare generationer.

Alkoholhalt 61.5%

Doft Röda äpplen, citrus och en aromatisk rökighet.

Smak Rik frukt, vaniljkola med en mild rökighet. Långt, komplext och något kryddigt avslut.

Nr 82685

Pris 499 kr

För mer information, kontakta oss gärna
Rai Fierro
Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
E-post rai.fierro@pernod-ricard.com
Tel 070-610 70 50

Katarina Leijon-Becht
Marketing Manager, Pernod Ricard Sweden
E-post katarina.leijon-becht@pernod-ricard.com
Tel 08- 744 74 43

George Smith grundade The Glenlivet Distillery år 1824 och var den första att producera en whisky av sådan exceptionell kvalitet att den snabbt fick ett gott och vida spritt rykte. Den blev också ett riktmärke för hur en bra maltwhisky skulle smaka. Många konkurrenter började skriva Glenlivet på sina flaskor och då togs frågan till domstol med resultatet att det bara är originalet som får kallas "The Glenlivet".