Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Nyhet från 1a mars! Stoneleigh Wild Valley Sauvignon Blanc

Nyhet från Stoneleigh! ”Take a walk on the wild side” Den 1 mars lanseras Stoneleigh Wild Valley Sauvignon Blanc 2016 i Systembolagets ordinarie sortiment.

Den 1 mars lanseras Stoneleigh Wild Valley Sauvignon Blanc 2016 i Systembolagets ordinarie sortiment.

Vinerna i serien Wild Valley har samma krispiga fräschör och görs på speciellt utvalda druvor från Rapaura som Classicserien. Men här har druvorna till 100% fått jäsa med sin egen vilda jäst. En jäsning som startar av sig själv genom den microflora och de jästpartiklar som helt naturligt finns på druvorna. Processen är långsammare och gör att vinet får en djupare karaktär, med en rikare och fylligare smak samt mer påtaglig textur. Det gör också vinet till en ypperlig partner till mat. Druvorna är plockade vid exakt rätt tidpunkt och mognad för att ge vinet dess generösa smak och lyfta fram dofter som grapefrukt och nektarin samt den läckra smaken av citron, lime och passionsfrukt.

Servera vinet till fet fisk som lax med citrussmakande tillbehör, kyckling eller sparrisrisotto.

Doft Nyanserad, aromatisk, fruktig doft med inslag av fat, passionsfrukt, ananas, rökig mineral, kryddor och päron.

Smak Nyanserad, fruktig, mycket frisk smak med inslag av fat, passionsfrukt, ananas, rökig mineral, nektariner, kryddor och lime.

Nr 2529

Pris 121 kr

För mer information, kontakta oss gärna:
Karolina Järnblad
Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
E-post karolina.jarnblad@pernod-ricard.com
Tel 0709 43 22 25

Pauline Nåsen
Marketing Manager Wine, Pernod Ricard Sweden
E-post pauline.nasen@pernod-ricard.com
Tel 0708 42 73 49

Stoneleigh Vineyards ligger i området Marlborough på den nordligaste spetsen av Nya Zeelands sydö. I detta kultområde i vinvärlden började man plantera vinrankor först 1973. Området blev tidigt planterat med druvan sauvignon blanc som visade sig trivas utmärkt i det tempererade klimatet. Kombinationen med flest antal soltimmar på Nya Zeeland, 2400 per år, plus den karga jordmånen ger mycket gynnsamma vinodlingsförutsättningar. De stora stenarna som täcker marken ger en bra dränering och fungerar som värmestabilisatorer under de kalla nätterna då stenarna behåller värmen från dagens solljus och skyddar mot eventuell frost.