Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Martell VS Single Distillery – ny stil och design från klassiskt cognacshus

Från och med den första december hittas nya Martell VS Single Distillery på Systembolaget – en elegant cognac med runda toner av plommon och kanderade citroner. Nyheten kommer i en flaska med ny design, inspirerad av destilleriets 300-åriga historia.

Från och med den första december hittas nya Martell VS Single Distillery på Systembolaget – en elegant cognac med runda toner av plommon och kanderade citroner. Nyheten kommer i en flaska med ny design, inspirerad av destilleriets 300-åriga historia.

Kvalitet över kvantitet är ledorden i Martells dubbeldestillering, som separerar samtliga sediment från de exklusiva vinerna som används. Varje flaska av Martell VS Single Distillery innehåller utvalda eaux-de-vie-sorter som hämtats från ett och samma destilleri – därav namnet Single Distillery.

Genom att knyta till sig noggrant utvalda destillerier i cognac-regionen och hämta hela grunden från samma destilleri kan Martell skapa en rikare och mer uttrycksfull cognac där smakerna gifter sig särskilt väl. I tillägg är Maison Martell det äldsta av de stora cognacshusen, grundat 1715 av Jean Martell. Det har präglats av en framåtanda sedan start och stått bakom produkter som satt ny standard i branschen.

- Vi är väldigt glada att kunna välkomna Martell VS Single Distillery till sortimentet. Cognacens kombination av karaktär och modernitet hoppas vi kunna tilltala såväl nyfrälsta som befintliga cognacsälskare, säger Pierre-Eric Bouvier, Brand Manager Pernod Ricard Sverige.

Martell VS Single Distillery kommer i en modern flaska vars design är baserad på formen montre, en klassisk provflaska i Cognac-regionen. Detta har kombinerats med designinspiration från Martell Cordon Bleu, den mest omtyckta och exklusiva produkten i Martells sortiment.

Smakprofil: Tydliga toner av plommon, aprikos och kanderade citroner. Med sina runda, söta aromer dricks den med fördel som den är men passar även bra att avnjutas i long drinks eller cocktails.

Finns i Systembolagets beställningssortiment från och med första december. 

Volym: 700 ml
Nummer på Systembolaget: 17101
Alkohol: 40,0%
Pris: 349 kr

Volym: 350 ml
Nummer på Systembolaget: 17102
Alkohol: 40,0%
Pris: 199 kr

Om Maison Martell

Martell är det äldsta av de stora cognacshusen och grundades av Jean Martell 1715. Den tidens franska livsstil, med gastronomi, smak och hantverk som största drivkrafter Martell, har fortsatt att vara en viktig grundsten och vision hos House Martell. I tre århundraden har Martell producerat, exporterat och marknadsfört cognac som är känd för sin kvalitet och finess, framtagen genom dubbeldestillering av exklusiva, klara viner och lagrad på högkvalitativa ekfat.

För pressmaterial och produktprover, kontakta:
Johanna Lindberg, Cohn & Wolfe Stockholm
E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com
Tel: +46 70 322 51 69 

För mer information, kontakta:
Pierre-Eric Bouvier, Brand Manager Pernod Ricard Sverige
E-post: pierre-eric.bouvier@pernod-ricard.com
Tel: +46 70-915 52 02