Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Lillet Vive - sommarens mest stilsäkra fördrink

En fördrink eller aperitif är den perfekta inledningen till sommarens picknickar och grillkvällar. Den klassiska drinken Lillet Vive är en elegant, fransk aperitif som med sin friska karaktär passar perfekt till sommarens mingel i solen.

Namnet apéritif kan härledas till latinets aperire, som betyder ”att öppna”. Lillet Vive är en sofistikerad och elegant fördrink med låg alkoholhalt som passar perfekt till picknicken eller kvällshänget på terrassen. Drinken består av aperitifen Lillet Blanc som hälls över is tillsammans med tonic och toppas med jordgubbar, gurka och färsk mynta. Läskande och fräsch men framförallt lätt att blanda.

Om Lillet
En torr och elegant aperitif med tydliga citrustoner. Klassikern Lillet skapades redan 1872 av bröderna Paul och Raymond Lillet och tillverkas genom att utvalda bordeauxdruvor blandas med hantverksmässigt tillverkad fruktlikör. Lillet får mogna på ekfat i 6 till 12 månader och precis som vid champagnetillverkning blandas äldre och yngre årgångar för att få en perfekt balans.

Lillet Blanc har sys-nummer 76158, pris 162 kr för 75cl. 17 % alkoholhalt.

Lillet Vive

  • 5 cl Lillet Blanc
  • 10 cl tonic water
  • Isbitar
  • Garnering: en gurkskiva, en jordgubbe & myntablad

Fyll ett glas med rikligt med is. Häll över Lillet Blanc och fyll upp med tonic. Toppa med gurka, jordgubbar och mynta.

För pressmaterial och produktprover, kontakta:
Johanna Lindberg, Cohn & Wolfe Stockholm
E-post: pernod-ricard@cohnwolfe.com

För mer information, kontakta:
Pierre-Eric Bouvier, Brand Manager Lillet
E-post: pierre-eric.bouvier@pernod-ricard.com
Tel: +46 70-915 52 02