Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

En somrig och efterlängtad nyhet - Absolut Mixt!

Lagom till sommaren lanserar Absolut en helt ny produkt, Absolut Mixt. En färdigmixad dryck förpackad i stilren design som på lanseras i två smakkombinationer. Sverige är först i hela världen med att få denna banbrytande nyhet!

Drycken Absolut Mixt är lätt kolsyrad och naturligt smaksatt med en utsökt blandning av bär, frukter och såklart; Absolut Vodka Original, där varje droppe är producerad i Åhus på lokalt odlat höstvete. Med Absolut Mixt ger sig Absolut in på ”Ready To Drink”(RTD)-marknaden. Lanseringen innebär en helt ny dryck med lägre alkoholhalt som är enkel att ta med – än mer tack vare sin praktiska twist-off-kapsyl.

Absoluts fokus vid framtagandet av dryckerna har varit att erbjuda en ny serie av kvalitetsprodukter och att skapa ett bekvämt ”on the go”-sortiment.

”Vi är väldigt glada över att lansera Absolut Mixt som ger ett nytt djärvt tag till drycker av kategorin RTD. Smaken har varit kärnan i framtagningen av produkten, vi tror att smak kan vara i något du dricker eller i ditt sätt att leva. Med Absolut Mixt kan människor bli mer spontana eftersom att ha en fest har blivit så mycket lättare med denna nya produktserie. Det ska bli otroligt spännande att Sverige för ovanlighetens skull är den första marknaden där Absolut Mixt lanseras”, säger Craig Johnson, global marknadsdirektör på Absolut.

Med sin lätta kolsyresättning, ger Absolut Mixt ett uppfriskande intryck. I Sverige kommer smakerna Blueberry & Lime och Cloudberry & Apple att lanseras som båda knyter an till de svenska bärskogarna i kombination med en fräsch twist.

Absolut Mixt tappas i en glasflaska där designen är en hyllning till Absolut Vodkas ikoniska flaskform. Varje flaska har ett penseldrag struket över sig, penseldragen har skapats unikt för varje smak för att länka ihop Absoluts historia och engagemang i konstvärlden.

Absolut Mixt finns att beställa från 28 april absolutmixt.se eller på Systembolaget
Nr. Blueberry & Lime: 83380
Nr. Cloudberry & Apple: 83409
Pris 21.90kr, 275ml flaska

Absolut Mixt Bluberry & Lime
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Blueberry & Lime har en tydlig, balanserad sötma med eleganta toner från vilda blåbär i kombination med den uppfriskande smaken av färsk lime. Detta ger drycken en frisk bärighet med tydlig syra som ger ett elegant och rent avslut.

Absolut Mixt Cloudberry & Apple
Alkoholhalt 4,5%
Absolut Mixt Cloudberry & Apple har en frisk smak av färska äpplen och solmogna hjortron. Hjortronets speciella karaktär kan beskrivas med blommiga toner av nypon med en touch av vanilj. Den utsökta smaken av hjortron rundas av fint med fräschören av krispigt äpple.

För mer information och ytterligare material vänligen kontakta:
Josephine Staedler
Part Projects
josephine@partstockholm.com

Marina Misisca
Jr Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
marina.misisca@pernod-ricard.com