Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

​Viña San Pedro - vinnare 2016 Green Award av Drinks Business

Viña San Pedro har utnämnts som Green Company of the Year 2016 och uppmärksammas även för sitt framstående arbete inom förnybar energi.

Green Company of the Year
The Drinks Business Green Awards 2016 är världens största program som syftar till att öka medvetenheten om miljö - och hållbarhetsfrågor i dryckeshandeln globalt och belöna dem som gör ett framstående arbete inom dessa områden. Utmärkelsen benämns ofta som att få en Oscar inom hållbarhet. Förutom utmärkelsen som Green Company of the Year uppmärksammades även Viña San Pedro för sitt framstående arbete inom förnybar energi.

- Detta är en fantastisk prestation som avspeglar år av arbete och engagemang från alla våra medarbetare i Chile och Argentina. Vi är verkligen stolta och känner oss inspirerade att fortsätta vårt hållbarhetsarbete. Utmärkelsen stärker den chilenska kategorin vilket gör oss till utmärkta representanter för den Nya Världen säger Pedro Herane, på Viña San Pedro.

Miljömål uppnått för Viña San Pedro
På Viña San Pedro har man dessutom efter 6 års hårt arbete nu uppnått sitt mål i projektet 365 Sustainability. Projektet består av 365 punkter som syftar till att förbättra vår miljö. I somras nådde man målen och stoltheten går inte att ta miste på. Ett par av de större projekten har varit att minska vattenförbrukningen genom att se över och anlägga ny konstbevattning samt att ändra tvättrutiner i deras nio vinerier. Dessutom har de uppfört en biogasanläggning i Molina som tar hand om allt deras avfall och ger energi. Den första i sitt slag i Chile.

Grattis säger vi på Pernod Ricard Sweden!

För mer information, kontakta oss gärna:
Adrienne Friström
Brand Manager, Pernod Ricard Sweden
Tel 0709 19 53 82
E-post adrienne.fristrom@pernod-ricard.com

Heléne Reuterwall Thideman
PR Manager, Pernod Ricard Sweden
Tel 0733 16 82 90
E-post helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com