Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

​Nyhet 1 mars Jacob’s Creek Crisp Rosé
 2015

Den 1 mars lanseras Jacob’s Creek Crisp Rosé i ordinarie sortiment.

Den 1 mars lanseras Jacob’s Creek Crisp Rosé i ordinarie sortiment. Det är en spännande modern rosé, med fin australiensisk frukt som skapar ytterligare ett skönt vin i Classic-serien.

2015 var en fantastisk årgång i området South Eastern Australia och det regnade endast när det behövdes. Varma soliga dagar kombinerat med svala nätter gav fantastiska druvor av toppkvalitet. Skörden kunde ske vid exakt rätt mognadsgrad och med en varsam pressning resulterade det i en elegant och delikat druvmust. Sedan följde en långsam kalljäsning för att ta fram och bevara de subtila och superba smakerna som finns i den här nya typen av rosé.

Färgen är brilliant klart, ljust laxfärgad, doft av röda vinbär och björnbär. En fräsch och frisk smak med ett komplext men mjukt avslut. Jacob’s Creek Crisp Rosé är ett perfekt vårvin när solen tittar fram, till en picnic, kallskuret, primörer eller lättare sommarmat.

Jacob’s Creek Crisp Rosé
Varu nr 6413
Alk halt: 11,7%
750 ml
Pris 79 kr

Ordinarie sortiment, 210 butiker

Om Jacob's Creek

Idag heter företaget Jacob's Creek Wines och är ett av Australiens mest framgångsrika vinföretag med stora succéer världen över.

Historian börjar redan 1837 när Johann Gramp emigrerade från Tyskland till Australien. Tio år senare grundade han vineriet Orlando och planterade sina första vinrankor vid ett litet vattendrag, Jacob's Creek. 1976 började Orlando saluföra sitt märke, Jacob's Creek, som en hyllning till Johann Gramp och den plats som är ursprunglig.