Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

​Nattklubbsturné med Absolut Vodka och DJ-duon Tjuva

The Best Nights Happen Out of The Blue.

Absolut Vodka genomför under vintern 2016 nattklubbsturnén “Absolut Facet Tour”. Huvudakt på turnén är stjärnskotten i DJ-duon Tjuva som i somras gjorde framträdanden på bland annat den legendariska klubben Ushuaia under Avicii Sundays på Ibiza och på Bråvalla Festivalen.

- Det ska bli jätteroligt att vara en del av Absolut Facet turnén och att få premiärspela en del nytt material vi har jobbat på under hösten. Musik för oss är känslor och energi, och det kommer denna turné att få stå för säger Jasmina Mujcinovic, från Tjuva.

Absolut Facet-turnén görs i samarbete med DJ-agenturen Joia Agency och nattklubbsappen Keyflow.

The best nights happen out of the blue ­– hitta ditt tillfälle i vår turnéplan:

9/12   – Hugo/Puls, Norrköping

10/12 – Ambassadeur, Stockholm

17/12 –  Cafe Opera, Stockholm

28/12 –  Park Lane, Göteborg

29/12 –  Koriander, Karlstad

10/1   –  Bygget, Åre

Fler datum tillkommer! Håll utkik på: https://www.keyflow.com/browse-book/

För mer information, kontakta oss gärna:

Marina Misisca 
Junior Brand Manager Absolut Vodka, Pernod Ricard Sweden
marina.misisca@pernod-ricard.com, 0709 19 53 95

Heléne Reuterwall Thideman
PR Manager, Pernod Ricard Sweden
helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com, 0733 16 82 90

Om Tjuva
Tjuva består av Emmy Altemyr och Jasmina Mujcinovic som träffades för första gången under en musikproduktionskurs på Ibiza 2012. De fann varandra snabbt och blev nära vänner, vilket senare resulterade i skapandet av duon "Tjuva".

Inte långt efter, har dessa två unga lovande DJ’s beslutat sig att uppfylla sin dröm - att släppa sin egen musik. Sedan dess har de arbetat hårt i studion för att samtidigt fortsätta sina karriärer som DJ’s på klubbar runt om i Sverige.

Just nu spenderar duon mest av sin tid i studion med sina kommande spår. Första singeln "EUPHONY" släpptes vid Linc Music/Sony Music i oktober 2014. Sedan dess har tjejerna släppt ytterligare 3 singlar. Senaste singeln "Wanna be with u" släpptes i juni i år på Magorec (Joia Records), och har uppmärksammats av både svenska och utländska radio- samt bloggstationer.
www.facebook.com/tjuvamusic

Om Absolut Facet Limited Edition
- Med Absolut Facet limited edition vill vi fira det oväntade och uppmuntra folk att vara öppna för de olika äventyr en natt kan ta dig med på. Vi tror att de bästa nätterna uppstår ”out of the blue” – oplanerade och spontana. För att ytterligare påvisa detta strävar vår senaste kampanj, #AbsolutNights, efter att inspirera människor till spontana kvällar och nya bekantskaper man gör längs med vägen, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Flaskan ersätter under en period Absolut Original och finns då i Systembolagets standardsortiment fr o m 1 dec 2016. Art nr 88 Pris 239 kr
www.absolut.com/facet

Om Joia Agency
Joia Agency är Skandinaviens ledande agentur för artister inom klubbgenren. Joia Agency är ett systerbolag till Joia Records och Nero Recordings.
www.joia-agency.com

Om Keyflow
Keyflow - Your key to global nightlife! Keyflow erbjuder en branschledande plattform som sammanför nattklubbar och ”nightlife lovers”. Gäster kan ansöka om gästlista, förköpa entré och reservera drinkbord på anslutna nattklubbar inom Keyflow via Keyflows gästapp.
www.keyflow.com