Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

​Förvänta dig det oväntade med Absolut Facet Limited Edition

Absolut presenterar sin senaste limited edition-flaska, Absolut Facet, en blå flaska i asymmetrisk design.

Absolut presenterar sin senaste limited edition-flaska, Absolut Facet, en blå flaska i asymmetrisk design. Flaskans vanligtvis runda former har beskurits likt en ädelsten vilket låter ljusets reflektioner ge flaskan ett nytt, unikt utseende i varje ny vinkel. Något som symboliserar de många olika riktningar en #AbsolutNight kan ta.

Estetiken är en påminnelse om de magiska ögonblick som uppstår i nattlivet, att de bästa kvällarna är de spontana kvällarna. Som uppföljare till förra årets Absolut Electriks tvilling-flaskor i metallic blå och silver, är Absoluts Facet det senaste tillskottet i Absoluts mycket uppskattade tradition att lansera en unikt designad flaska i slutet av varje år. Tidigare limited editions inkluderar Absolut Warhol med Andy Warhols ikoniska Absolut-målning tryckt på flaskan, och Absolut Unique med fyra miljoner unikt designade flaskor.

”Med Absolut Facet limited edition vill vi fira det oväntade och uppmuntra folk att vara öppna för de olika äventyr en natt kan ta dig med på. Vi tror att de bästa nätterna uppstår ”out of the blue” – oplanerade och spontana. För att ytterligare påvisa detta strävar vår senaste kampanj, #AbsolutNights, efter att inspirera människor till spontana kvällar och nya bekantskaper man gör längs med vägen”, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Absolut Facet limited edition består av omkring 2,5 miljoner flaskor som distribueras världen över, från oktober 2016.

Flaskan ersätter under en period Absolut Original och finns då i Systembolagets standardsortiment fr o m 1 dec 2016.

Art nr 88
Pris 239 kr

För mer information, kontakta oss gärna:

Yann Fränckel
Brand Manager Absolut Vodka, Pernod Ricard Sweden
yann.franckel@pernod-ricard.com, 0709 19 53 95

Heléne Reuterwall Thideman
PR Manager, Pernod Ricard Sweden
helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com, 0733 16 82 90