Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

BEEFEATER 24 I NY SKRUD

Beefeater 24, i ny uppdaterad design där den starka röda färgen omfamnar hela flaskan.

Lagom till det nya året kommer Beefeaters superpremium gin, Beefeater 24, i ny uppdaterad design där den starka röda färgen omfamnar hela flaskan.

Liksom hemstaden London är flaskan elegant, sofistikerad och modern. Den röda färgen är inspirerad av en av Storbritanniens äldsta kronjuveler, The Black Prince Ruby, en 170 karats rubin som utgör mittpunkten i Storbritanniens Imperial State Crown. Precis som The Black Prince Ruby är Beefeater starkt kopplad till Towern i London och livgardisten – The Yeoman - som ständigt står givakt.

Det stiliserade mönstret på Beefeater 24, inspirerat av konsthantverksrörelsen under tidigt 1900-tal, ligger kvar på flaskan och representerar de tolv växter som är grunden för smaksättningen.
Fler bilder på flaskan hittar du här

Gin & Tea At Six
Under våren inleds ett samarbete med det nya livsstilshotellet At Six som slår upp portarna den 23 mars 2017 på Brunkebergstorg 6 i Stockholm. I At Six cocktailbar kommer te-drinkar, skapade med Beefeater 24, vara ett stående och framträdande inslag på barmenyn. Redan nu kan den otålige prova en av dessa drinkar, XOXO Tokyo, och skapa sin egen Gin & Tea-time hemma. Drinken fungerar lika bra kall som varm; uppvärmd är den ett lysande alternativ för årets mörkare månader, kall är den ett svalkande tillskott under solen.

XOXO Tokyo (varm)
12 cl Beefeater
248 cl Kabosu Sake
8 cl limejuice
4 sockerbitar
3-4 teskedar grönt te Goji & Havtorn-smak
1 liter vatten
Granatäpple
8-10 basilikablad
Muddla granatäpplekärnor i en tekanna och lägg i basilikan. Tillsätt Beefeater 24, Kabosu Sake, limejuice, socker och te. Slå över kokande vatten. Rör om och låt dra i några minuter. Sila ner i tekoppar och dekorera med basilikablad.


XOXO Tokyo (kall)
3 cl Beefeater
242 cl Kabosu Sake
2 cl limejuice
3 cl sockerlag på grönt te Goji & Havtorn-smak
Granatäpple
4 basilikablad
Muddla granatäpplekärnor i en shaker och lägg i basilikan. Tillsätt Beefeater 24, Kabosu Sake, limejuice och te-sockerlag. Skaka med is. Sila ner i ett teglas med is och dekorera med basilikablad.

Bild att ladda ned på drinken finns längst ned på sidan.

Om Beefeater 24
Beefeater 24 är framtagen av Master Destiller Desmond Payne och är en unik blandning av tolv växter. I kryddningen märks grapefruit och Sevillaapelsiner, vid sidan av exklusivt japanskt Senchate och kinesiskt grönt te. Teerna utgör ett perfekt komplement till övriga kryddor och adderar väldoftande noter och en mjuk fyllighet till smaken.

Alkoholhalten på 45 % gör Beefeater 24 perfekt för cocktails då ginen står sig väl mot andra smakrika ingredienser.
Sedan lanseringen 2009 har Beefeater 24 vunnit 41 internationella priser.

Beefeater 24 finns i Systembolagets beställningssortiment, artikelnummer 37.
Priset för 700ml är 299 SEK.

För mer information, kontakta oss gärna:
Edouard Parlange, Junior Brand Manager White Spirits, Pernod Ricard Sweden
edouard.parlange@pernod-ricard.com

Heléne Reuterwall Thideman, PR Manager, Pernod Ricard Sweden
helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com