Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

The Absolut Company har tilldelats hederspris vid Guldäggsgalan

Absolut Vodka har sedan starten 1979 varit synonymt med kreativitet. Nyskapande kommunikation har länge varit en framgångsfaktor och redan 1993 valdes Absolut in i reklamens Hall of Fame. Nu belönas The Absolut Company med Guldäggsplaketten, Sveriges annonsörers pris som hyllar en enskild annonsörs mod och kreativitet i kommunikationen.

 The Absolut Company tilldelades Guldäggsplaketten med motiveringen: ”Likt anden i flaskan har denna vinnare under 35 år hänfört en hel värld, långt utanför skånska Åhus. Med sus, dus och rus har du lockat kreatörer från Andy Warhol till David Bowie att bli en del av ditt varumärke. Det är långt kvar till sista droppen”.

– Vi är mycket stolta över att få ta emot Guldäggsplaketten. Kreativiteten är något som genomsyrar varumärket Absolut och att få den här utmärkelsen är ett erkännande av vårt mångåriga arbete. Vare sig vi samarbetar med konstnärer som Andy Warhol eller när vi gör 4 miljoner unika Absolut Vodka flaskor, så flyttar Absolut gränserna för vad kommunikation kan vara, säger Jonas Tåhlin, VP Global Marketing vid The Absolut Company.

The Absolut Company mottog utmärkelsen Guldäggsplaketten vid Guldäggsgalan som hölls den 23 april på Stockholm Waterfront Congress Center.

Absolut Vodka har genom tiderna mottagit många priser för sin kreativa kommunikation. Under 2013 prisades The Absolut Company bland annat med Guldägg i design och guldlejon vid Cannes Lions för Absolut Unique.

Utöver Guldäggsplaketten fick The Absolut Company ta emot ett Silverägg i design för Our/Vodka och hade två ytterligare nomineringar inom samma kategori med bidragen smakportföljen Absolut Vodka och Absolut Originality.

Fakta

·  The Absolut Company är ett företag som satsar på innovation, premiumisering och entreprenörskap. Med huvudkontor i Stockholm och destilleriet Absolut Vodka i Åhus, ansvarar företaget för produktion, innovation och global varumärkesstrategi för varumärkena Absolut Vodka, Malibu Rum och Kahlúa kaffelikör samt för varumärkena inom Pernod Ricards vodkaportfölj, nylanserade Our/Vodka, de polska vodkorna Wyborowa och Luksusowa samt Frïs.

·  Tillsammans med byråer och partners använder The Absolut Company kreativitet och innovation för att utveckla och föra vidare traditionen av svenskt vodkahantverk i världen.

·  Guldäggsgalan är Sveriges största och äldsta tävling för kreativ kommunikation inom bland annat områdena design, PR, event och reklam som hålls för 53:e året i rad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Elin Wibell, Senior Manager Corporate Communication, The Absolut Company,

 070 190 10 41 elin.wibell@pernod-ricard.com