Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Nobis Guldbaren – Sveriges bästa bar!

Foto: Julia Dansarie

Guldbaren på Nobis hotell stod som segrare i årets Cocktailkamp och kan därmed kalla sig Sveriges bästa bar 2014.

Efter fyra deltävlingar avgjordes, för 9:e året i rad den stora finalen under söndagsnatten på Café Opera. Tillsammans med Story Hotell, Nosh & Chow, Reisen, Sturebaren, Marie Laveau, Broms, Hotellet, Sjögräs och Escalier gjorde Nobis Guldbaren upp i Cocktailkamps fyra olika tävlingsmoment. Efter kunskap, frihällning och drinkblandning avgjordes det på snabbhet. Nobis Guldbaren med Robbie Radovic, Adam Näslund och Måns Borg presterade högt i alla momenten och var även snabbast i avgörandet.

Årets Cocktailkamp har varit det bästa någonsin, en jämn nivå på alla 42 barer som varit med, otroligt bra drinkar och flera kreativa serveringar – berättar Peter Antonsson, Juryordförande.

För 9 år sedan sa min kollega Peter Antonsson till mig – jag älskar den här idén med Cocktailkamp. Vi gör det här tillsammans, egentligen inte för oss själva eller våra varumärken utan för hela restaurangbranschen. Vi skapar en naturlig mötesplats där vi kan visa vi hur duktiga Sveriges bartenders är. Jag tycker att under dessa 9 åren har vi byggt upp denna mötesplats – säger Micke Trygg, Tävlingsledare.

Om Cocktailkamp Cocktailkamp är en lagtävling för två-manna lag som representerar sin krog under ett nattevent på Café Opera.

Under fyra veckor hart 42 av Sveriges bästa barer kvalat sig fram till finalen som gick av stapeln den 13.e april för att göra upp om titeln ”Sveriges bästa bar”. Allt inför en stödjande och entusiastisk publik.

För mer information kontakta gärna:
Micke Trygg
Tävlingsledare för Cocktailkamp och Event Manager på Pernod Ricard Sweden
Tel: 0708 70 53 03
E-post: mikael.trygg@pernod-ricard.com