Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Isabelle Ducellier har tilldelats franska förtjänstorden Ordre National du Méritenational du Mérite.

Den 6 maj 2014 utnämnde Frankrikes ambassadör i Sverige, Jean-Pierre Lacroix, Isabelle Ducellier till Riddare av den franska förtjänstorden Ordre National du Mérite vid Frankrikes residens i Stockholm.
 
Isabelle Ducellier är vd för Pernod Ricard i Sverige sedan 2008, samma år som företaget förvärvade Vin & Sprit, vilket var den största franska investering som gjorts i ett nordiskt land. Som chef har Isabelle Ducellier i hög grad bidragit till att stärka företagets ställning och utvecklat det till en av världens största vin- och spritproducenter samt världens största producent av vodka.

Hon är även ordförande för den svenska sektionen i franska utrikeshandelsrådet (CCEF) som ger råd och stöd till franska företag som intresserar sig för den svenska marknaden.