Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Absolut söker nyexade studenter till nytt globalt graduate-program

Absolut söker nyexade studenter till nytt globalt graduate-program I augusti 2014 startar Absolut sitt första graduate-program som vänder sig till nyutexaminerade studenter som vill arbeta internationellt med ett av världens mest ikoniska varumärken. Sista ansökningsdagen är 28 februari.

I augusti 2014 startar Absolut sitt första graduate-program som vänder sig till nyutexaminerade studenter som vill arbeta internationellt med ett av världens mest ikoniska varumärken. Sista ansökningsdagen är 28 februari.

Under 18 månader kommer programmets deltagare att utbildas till specialister inom varumärkesupplevelser.

– Vi söker drivna, självständiga individualister vars hjärtan klappar extra starkt för konst, mode, design och musik och som förstår och kan engagera andra i den kreativitet som utgör hjärtat av varumärket Absolut, säger Björn von Matérn, Program Director Brand Development.

Fokus kommer ligga på försäljning och marknadsföring. Efter en introduktion i varumärket Absolut och vodkaproduktion i skånska Åhus, där Absolut Vodka tillverkas, blir deltagarna placerade på The Absolut Companys kontor runt om i världen. Där kommer de att arbeta tillsammans med de lokala marknads- och försäljningsteamen med planering, utveckling och genomförande av aktiviteter. Det handlar om att identifiera unga stilbildare inom konst och samtidskultur, de sammanhang de ingår i, och att bygga en relation till dem.

– Vi är ständigt på jakt efter unga talanger som kan växa tillsammans med oss därför kände vi behovet av att starta vårt eget graduate-program. Vi ger dessa personer en unik chans att få starta sin karriär med att arbeta internationellt med ett av världens största varumärken, säger Björn von Matérn.

Läs mer om graduate-programmet: http://www.absolutgraduates.com/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Elin Wibell, Senior Manager Corporate Communication, The Absolut Company,

 070 190 10 41 elin.wibell@pernod-ricard.com

The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa och Frïs. Absolut Vodka är världens fjärde största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak, med försäljning i över 150 länder. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare Vin & Sprit, ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen. Huvudkontoret ligger i Stockholm, VD är Paul Duffy.