Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

ABSOLUT HIBISKUS – NY OVÄNTAD SMAK FRÅN ABSOLUT

Den första juni lanseras ABSOLUT HIBISKUS på Systembolaget, den första vodkan från ABSOLUT smaksatt med blommor. ABSOLUT HIBISKUS är en perfekt drinkbas för både innovativa och enkla drinkar och dess kreativt sammansatta smak för tankarna till en lummig sommarberså.

Den första juni lanseras ABSOLUT HIBISKUS på Systembolaget, den första vodkan från ABSOLUT smaksatt med blommor. ABSOLUT HIBISKUS är en perfekt drinkbas för både innovativa och enkla drinkar och dess kreativt sammansatta smak för tankarna till en
lummig sommarberså.

ABSOLUT HIBISKUS är en oväntad smak som är enkel att mixa, den är tillverkad av naturliga ingredienser och utan tillsatt socker. Förutom blommor är HIBISKUS smaksatt med granatäpple vilket gör den blomstrande smaken fräsch och fruktig.

Under det senaste året har vi sett en stark trend på riktigt bra barer runt om i världen att använda sig av blommor vid drinkskapandet. Blommor förhöjer smaken på ett oväntat sätt samtidigt som det kan ge drinken ett vackert och uppseendeväckande utseende, säger Anne Palmqvist, Sverigechef för ABSOLUT.

– De senaste åren har varit en intressant resa för oss bartenders. Vi har gått från blommiga likörer till ätbara blommor och nu till ABSOLUT HIBISKUS. För våra kunder och alla som gillar att mixa drinkar hemma är ABSOLUT HIBISKUS en upptäckt med en helt ny typ av blomsmak. Det är roligt att skapa drinkar med ABSOLUT HIBISKUS då den är bra både för att experimentera och skapa avancerade cocktails med, samtidigt fungerar den bra att enbart blanda med en annan ingrediens, säger Jimmy Dymott, barchef på Little Quarter, Stockholm.

ABSOLUT HIBISKUS finns tillgänglig från och med den 1 juni hos Systembolaget artikelnummer 75
Priset är 245 SEK

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anne Palmqvist
Sverigechef för ABSOLUT,
e-post: anne.palmqvist@pernod-ricard.com
mob: 0732 75 35 27

Helénen Reuterwall Thideman
PR Manager, Pernod Ricard Sweden
e-post: helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com
mob: 0733 16 82 90

Cocktails baserade på ABSOLUT HIBISKUS. För fler cocktailrecept med ABSOLUT HIBISKUS, besök www.drinkspiration.com eller ladda ned mobilapplikationen Drinkspiration till din iPhone, iPad eller Android-telefon. För fler bilder och information, besök www.media.absolutcompany.com

ABSOLUT HIBISKUS DAISY

2 delar ABSOLUT HIBISKUS

¾ delar färsk citronjuice

¾ delar sockerlag

½ delar granatäpplelag

ABSOLUT HIBISKUS OCH TRANBÄRSJUICE

2 delar ABSOLUT HIBISKUS

4 delar tranbärsjuice

ABSOLUT KINGSTON BUCK

1 del ABSOLUT HIBISKUS

4 delar Ginger Beer

Limejuice från en halv lime

Limezest

ABSOLUT ROSEMALLOW

2 delar ABSOLUT HIBISKUS

2 delar tonic

2 delar grapefruktsoda

En limeskiva

FLOR DE ABSOLUT

2 delar ABSOLUT HIBISKUS

2 delar färsk juice från blodgrapefrukt

2 teskedar sockerlag

Apelsinzest

ABSOLUT BLUEBLOOD

2 delar ABSOLUT HIBISKUS

3/4 delar torr sherry

1 del citronjuice

1/2 delar sockerlag

1 tesked viollikör

Smaka av med soda


The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion och marknadsföring av ABSOLUT VODKA, MALIBU, KAHLÚA, Wyborowa, Luksusowa och Frïs. ABSOLUT VODKA är världens fjärde största internationella spritvarumärke. All ABSOLUT VODKA tillverkas i Åhus, Skåne. Malibu är världens största rom med kokosnötssmak, med försäljning i över 150 länder. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company ett bolag inom Pernod Ricard-koncernen. Huvudkontoret ligger i Stockholm.