Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

14 April är årets första Cocktailkamp 2013!

Sveriges bästa bartenders koras på Café Opera Det är nu sjunde året i rad som Cocktailkamp huserar på Cafè Opera. Nu är det äntligen dags att ännu en gång kora Sveriges bästa bartenders. Tävlingen sker i samarbete med Pernod Ricard Sweden. Under fem veckor tävlar bartenders från olika etablissemang i Sverige om att ta sig till den stora finalen. Denna äger rum söndag den 12 Maj.

Sveriges bästa bartenders koras på Café Opera

Det är nu sjunde året i rad som Cocktailkamp huserar på Cafè Opera. Nu är det äntligen dags att ännu en gång kora Sveriges bästa bartenders. Tävlingen sker i samarbete med Pernod Ricard Sweden. Under fem veckor tävlar bartenders från olika etablissemang i Sverige om att ta sig till den stora finalen. Denna äger rum söndag den 12 Maj.

Cocktailkampen 2013 avgörs i sedvanlig ordning på anrika Café Opera i Stockholm. Tävlingen startar den 14 april med en festkväll där samtliga deltagare, arbetskollegor, branschfolk och publik träffas. Lottning sker för vilken söndag respektive bar skall tävla. Varje gruppomgång kommer att ha ett förutbestämt varumärke. Cocktailkamp 2013 kommer att bestå av 4 deltävlingar och 1 final. Vinnaren i varje deltävling går till finalen. Det kommer även delas ut 2 wild cards från juryn som kommer att vara med och göra upp om första priset.

  Tävlingsmomenten 2013
- Creative Cocktail         
Kreativitet, balans mellan smakerna och nyskapande
- Speed & skill pouring 
Kan du vara snabb och hälla rätt samtidigt?
- Bransch kunskap        
Vad kan du om branschen?

Schemat för Cocktailkampen 2013 ser ut på följande sätt:

Sön 14 April  - Gruppomgång 1
Sön 21 April - Gruppomgång 2
Sön 28 April  - Gruppomgång 3
Sön 5 Maj – Gruppomgång 4
Sön 12 Maj – FINAL

För mer information kontakta gärna
Micke Trygg
Brand Ambassador
Pernod Ricard Sweden
0708-70 53 03
mikael.trygg@pernod-ricard.com

Om Café Opera & Nobiskoncernen. Café Opera är Sveriges mesta nattklubb, med oändliga möjligheter för fester, middagar och företagsevents i helt unika restauranglokaler från 1895. Nobis AB är en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen och driver förutom stjärnkrogen Operakällaren och nattklubben Café Opera kända varumärken såsom klassiska Stallmästaregården, designhotellen Hotel J, Nobis Hotel och Hotel Skeppsholmen, konferens- och mässanläggningen Nacka Strandsmässan och flera andra spännande mötesplatser.

http://www.cafeopera.se/