Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Pernod Ricard Sweden blir officiell leverantör till Friends Arena.

Pernod Ricard Sweden blir officiell leverantör till Friends Arena. Avtalet på fem år innebär att Pernod Ricard Sweden har ett exklusivt avtal med Friends Arena som leverantör av arenans vin, champagne och sprit.

Avtalet på fem år innebär att Pernod Ricard Sweden har ett exklusivt avtal med Friends Arena som leverantör av arenans vin, champagne och sprit.

Pernod Ricard Sweden med sina varumärken som bland andra Jacob’s Creek, Mumm Champagne ABSOLUT Vodka och Jameson, kommer att serveras i Friends Arenas barer och restauranger. Vissa barer på arenan brandas dessutom upp av Pernod Ricard Sweden. Som ”createurs de convivialité” dvs att vi vill närvara och tillsammans förstärka upplevelser passar perfekt på Friends Arena!

- Vår ambition är att finnas med våra varumärken på de bästa ställena, Friends Arena fyller dessa krav och det är med stor glädje och stolthet som vi nu ingått detta avtal som samarbetspartner. Arenan kommer att erbjuda en mängd kultur- och idrottshändelser säger Isabelle Ducellier, vd på Pernod Ricard Sweden.

Pernod Ricard Sweden och Friends Arena undertecknade avtalet den 26 september 2012.

– Vår ambition är att erbjuda våra restauranggäster ett varierat utbud av mat och dryck med bra råvaror och hög kvalitet. Pernod Ricard representerar välkända varumärken i alla prisklasser, som jag tror att våra gäster kommer uppskatta, säger Thomas Perslund, vd på Friends Arena.

För mer information:
Heléne Reuterwall Thideman
PR Manager
Pernod Ricard Sweden
helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com
0733 16 82 90


Friends Arena är Sveriges nya nationalarena och en av världens mest moderna arenor. Med fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, stängbart tak och en kringservice utöver det vanliga, får alla gäster en helt ny möjlighet att uppleva de stora ögonblicken. Friends Arena invigs den 27 oktober 2012 och har plats för 65 000 gäster vid konserter och 50 000 vid exempelvis idrottsevenemang. Friends Arena ägs av Svenska Fotbollförbundet, Solna Stad, Jernhusen, Peab och Fabege. Se www.friendsarena.se.