Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Jameson Global Party

Jameson Irish Whiskey ger whiskey fans chansen att tillsammans med människor runt om i världen delta i ett globalt St. Patrick´s Day firande. Alla fester som sker på olika platser i världen kommer att sammanlänkas utav Jameson och visas på skärmar på alla platser.

Jameson Irish Whiskey ger alla whiskeyfans chansen att tillsammans med människor runt om i världen delta i ett globalt St. Patrick´s Day firande. Alla fester som sker på olika platser i världen kommer att sammanlänkas utav Jameson och visas på skärmar på alla platser. The Jameson Global Party som i Stockholm kommer att genomföras på Slakthuset den 17 mars där deltagarna kommer att få se de omtalade graffiti artisterna Dwane och Ziggy som även har designat Slakthuset framföra extraordinär urban liveart. Det kommer att vara ett framträdande utav Deadboy som producerar Garage med influenser utav house, R n B, dancehall och många andra musikgenrer, dansgruppen NXT LVL kommer även att uppträda denna kväll. Stockholm i sällskap med Finland, Dubai, Auckland, Sofia och självklart Dublin kommer streamas live och kunna följas på www.jamesonwhiskey.com.

” The Jameson Global Party som tar plats på Slakthuset kommer att bli episkt detta år, sammanlänkat med andra huvudstäder som Dublin, Sofia, Prag och Mumbai visar verkligen hur internationellt firandet är samt ger människorna hemma chansen att delta i St. Patrick´s Day firandet hemifrån via Jamesons websida ” säger Fintan Collier, Brand Ambassador för Jameson Whiskey i Sverige.

 Så till alla fans runt om i världen den 17 mars , nu är det er chans att festa som en irländare!

För mer information
Fintan Collier
Jameson Brand Ambassador
Pernod Ricard Sweden
e-post fintan.collier@pernod-ricard.com
tel 0768   68 62 19

Om Jameson
John Jameson grundade sitt Bow Street Distillery i Dublin år 1780 med ambitionen att frambringa världens bästa whiskey. John Jameson’s spirit of excellence lever kvar än idag och förklarar varför Jameson är världens mest sålda irländska whiskey. John Jameson utformade den unika Jamesonstilen med trippeldestillering och pot still tillverkning – en tradition som fortlever och förvaltas av Master Distiller, Barry Crocket. Jameson tillverkas idag på Midleton Distillery i staden Midleton, nära Cork, på den irländska sydkusten. Midleton Distillery är Irlands största destilleri och här finns världens största pot still som rymmer drygt 142000 liter whiskey. Midleton är det enda destilleriet i världen som tillverkar pure pot still whiskey. 1966 förenades Midleton med Jameson och Powers för att bilda Irish Distillers.