Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Jameson Empire Done In Sixty Seconds Swedish Final

I veckan genomfördes Jameson Empire Done In Sixty Seconds Swedish Final på Café Opera.

I veckan genomfördes Jameson Empire Done In Sixty Seconds Swedish Final på Café Opera. Det deltog en rad blivande filmskapare och det var Stefan Lundaahl, Samuel Heiligers och Frej Bengtsson som kammade hem segern med sitt bidrag med en 60 sekunder lång version av Steven Speilberg klassiska, Free Willy. De kommer nu att gå vidare för att representera Sverige vid den globala finalen i London den 23 mars.

Tävlande från 19 länder deltar, en vinnare kommer att väljas för att ta emot sitt pris på scenen på Jameson Empire Awards.

- Det var tufft att välja en vinnare med så många bra bidrag, jag tror det vinnande hade en bra balans av kreativitet, humor och stil men viktigast av allt var att det så tydligt märktes att skaparna hade så kul när de gjorde filmen berättar Fintan Collier Jameson Brand Ambassador.

För mer information

Fintan Collier
Jameson Brand Ambassador
0768 68 12 19
fintan.collier@pernod-ricard.com