Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Jameson Empire Awards 2012

Tilllställningen hölls i år på Grosvenor House Hotel i London, värdar för galan var Lauren Laverne och Empires egen Chris Hewitt. Det visade sig vara ett fantastiskt år för Brittisk film och för Brittiska skådespelare. Tinker Tailor Soldier Spy regisserad av Tomas Alfredsson dominerade galan med vinster för Bästa Thriller, Bästa Brittiska Film

Filmstjärnor ifrån hela världen samlades söndagen den 25:e mars för att fira och dela ut det 18:e årliga Jameson Empire Awards.

 Tilllställningen hölls i år på Grosvenor House Hotel i London, värdar för galan var Lauren Laverne och Empires egen Chris Hewitt. Det visade sig vara ett fantastiskt år för Brittisk film och för Brittiska skådespelare, Tinker Tailor Soldier Spy regisserad av Tomas Alfredsson dominerade galan med vinster för Bästa Thriller, Bästa Brittiska Film och priset för Bästa skådespelare  gick till Gary Oldman, tätt efterföljda utav Harry Potter And The Deathly Hallows – Del 2 som vann pris för Bästa Regi – David Yates och Bästa Film.

 Steven Spielberg’s Tintins äventyr: Enhörningens Hemlighet slog Hugo, Harry Potter, Transformers och Thor i kampen om Bästa 3D Film. Tim Burton hedrades med Empire Inspiration award.

 Detta år var det också blivande filmmakare ifrån hela världen som tävlade i den populära amatörfilms tävlingen Done in 60 Seconds, finalisterna var 60 sekunders versioner utav filmer som War horse, Tinker Tailor Soldier Spy och The King´s Speech. Men det kan bara finnas en vinnare och det var Indira Suleimenova för hennes version utav The Black Swan.

 Jameson Empire Awards hålls efter alla de industriframröstade galorna och är en utav de få priserna som är helt framröstade utav publiken. Närvarande på galan var stjärnor som Gary Oldman, Danny De Vito, Michael Fassbender och vår egen Dolph Lundgren.

  Mark Dinning, redaktör på Empire sa ” Brittisk film har dominerat världen de senaste åren och vi är överlyckliga att de fortsätter att göra det”.                                                                                                     

Empire magazine, som publiceras utav Bauer London Lifestyle Ltd, är världens största filmtidning och fortsätter att vara Storbritanniens mest sålda filmtidning. Tidningen lanserades 1989 och har bara på nätet 2.2 miljoner unika läsare.  


Vill du veta mer?
Kontakta Fintan Collier Jameson Brand Ambassador
fintan.collier@pernod-ricard.com

 www.jamesonwhiskey.com