Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Aaborg Jule Akvavit 2012 lanseras 15 november

Julen är fylld med många fina traditioner och kanske är Aalborg Jule Akvavit en sådan för många akvavitfantaster. Aalborg Jule Akvavit är speciellt framtagen som en hyllning till hur den finaste konjaken gjordes i slutet av 1800-talet och i år har vi glädjen att lansera den 31:e utgåvan - tradition i en ny vacker flaska och sätter brännvinet på bordet i unik design.

Julen är genomsyrad av tradition, och Aalborg Jule Akvavit är en oförglömlig klassiker och en verkligt lyxig akvavit i firandet.

I år har vi glädjen att lansera den 31:a utgåvan - i en ny vacker blå flaska som sätter brännvinet på bordet i unik design. Inspirationen till flaskans eleganta form kommer från akvaviten i sig själv och är döpt till "The Drop". Flaskans form associeras tydligt med akvavitens klara droppar.

- Julen är fylld med många fina traditioner och Aalborg Jule Akvavit är en sådan för många akvavitfantaster. Aalborg Jule Akvavits flaska, "The Drop" är ett hett eftertraktat samlarobjekt över hela världen och vi får många samtal från otåliga konsumenter hela hösten som väntar på att få se hur den nya flaskan ska se ut. Nu är det dags, nu släpps den nya flaskan berättar Alexandra Wachtmeister Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

Aalborg Jule Akvavit har en rik tydlig touch av kummin. Subtila toner av dill, fänkål, kanel och apelsin slutför julstämningen. Alkoholhalten är av tradition, 47 %, precis som redan för 100 år sedan. Med sin styrka och fina smak har vi här den perfekta följeslagaren till det stora svenska julbordet. Innehållet är destillerat som alltid efter vårt gamla fina recept.

Aalborg Jule Akvavit Julen säljs i år i en exklusiv blå presentförpackning prydd med ett vackert gyllene julhjärta. Siffran i bakgrunden visar att årets juleakvavit är den 31:e i raden. Nytt för i år är också att den säljs som numrerade flaskor i begränsat antal.

Enjoy Aalborg Jule Akvavit responsibly!

Aalborg Jule Akvavit 2012
Artikelnummer: 10299 
Lanseringsdatum: 15 november 2012
Modul: Tilläggsmodul 2 (T2)
Pris: 299 kr
70 cl

För mer information:
Alexandra Wachtmeister
Brand Manager
Pernod Ricard Sweden
mobil 0709 43 22 17
e-post alexandra.wachtmeister@pernod-ricard.com

Heléne Reuterwall Thideman
PR-manager
Pernod Ricard Sweden
mobil 0733 16 82 90
e-post helene.reuterwall-thideman@pernod-ricard.com