Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

A TRIBUTE TO THE ART... OF COGNAC TASTING

För att utveckla smakupplevelsen av cognac har Martell i samarbete med Pinel & Pinel tagit fram en exklusiv koffert som verkligen kan kallas ett konstverk. Pinel & Pinel som är definitionen av fransk kvalitetsdesign har samarbetat med klocktillverkare och olika designhotell världen över åtog sig gladeligen denna utmaning.

För att utveckla smakupplevelsen av cognac har Martell i samarbete med Pinel & Pinel tagit fram en exklusiv koffert som verkligen kan kallas ett konstverk. Pinel & Pinel som är definitionen av fransk kvalitetsdesign har samarbetat med klocktillverkare och olika designhotell världen över åtog sig gladeligen denna utmaning. Resultatet blev en tolkning utav 1930-talets steamer trunks och är med sitt innehåll en skatt för Martell och cognacälskare, samt för den riktiga konnässören. Kofferten kommer att finnas i Loungen på Nobis Hotel, Norrmalmstorg 2- 4 i Stockholm från 19 april och månaden ut.

CRAFTED FOR TRUE CONNOISSEURS - UN OBJET DÉDIÉ À L’AMATEUR DECOGNAC

Imponerande, Inget annat ord finns för att beskriva den extremt eleganta blå läderkofferten. Bakom dess släta yttre finner man en elegant beige läderfinish som omfamnar en unik behagligt upplyst skatt.

För att kunna säkerställa att varje smaktillfälle blir ett exceptionellt tillfälle, har Martell samlat flera överraskningar i kofferten: kristallglas, linneservetter, cocktailtillbehör, en ishink och en ismaskin, och självklart finns det en humidor med tillbehör. Allt detta är designat för Martell av de exklusiva kofferttillverkarna Pinel & Pinel, tillverkat för hand tog det tio personer ett tusen timmar att färdigställa.

Lyxigt detaljrik, elegant samt originell, denna koffert är en dröm som blir sann för alla cognacälskare.

Pressvisning sker i samarbete med vår svenske cognackännare Christer Hedwall den 19 april vid två tidstillfällen: kl 14 – 16 samt kl 17 – 19.
Nobis Hotel, Norrmalmstorg 2- 4 i Stockholm

Anmälan till Heléne Thideman senast 16 april.
helene.thideman@pernod-ricard.com

För mer information kontakta:

Alexandra Bjaröy
Brand Manager
Pernod Ricard Sweden
alexandra.bjaroy@pernod-ricard.com
0709 432 217