Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en

Ballantine’s Christmas Reserve finns i det tillfälliga sortiment på Systembolaget från 14 november

Julen närmar sig med stormsteg så låt oss återigen med stolthet få presentera Ballantine’s Christmas Reserve. En unik produkt till julen.

Julen närmar sig med stormsteg så låt oss återigen med stolthet få presentera Ballantine’s Christmas Reserve. En unik produkt till julen.

Christmas Reserve är en mjuk blend, speciellt utvald av Ballantine’s Master Blender Sandy Hyslop. Han har selekterat noga bland faten och letat efter whiskies som har exceptionella smaker och aromer för att passa hans julblend och väcka julkänslan till liv. Det är också en blend som reflekterar all den skicklighet som han har som Master Blender. Sandys Ballantine’s Christmas Reserve är perfekt att avnjuta vid juletid ihop med dess karaktäristiska smaker.

”Sandy Hyslop fick uppdraget att ta fram en 12-årig blend som förmedlar jul. Resultatet blev en unik blend som drar åt torkad frukt med mer djup än Ballantine’s 12 yo” säger Helena Stenlund, Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

Ballantine's Christmas Reserve
Art nr: 10305
Pris: 399 kr

Doft: Fyllig, djup och fruktig med inslag av lyxig saftig russinkaka och söta kanderade äpplen. Perfekt balanserad med kolatoner och mjuka mogna päron.
Smak: Trevlig och tilltalande sötma med påtagliga inslag av apelsin och tydlig fruktkaraktär. Fylliga och smakrika russin, päron och inslag av kanel.
Avslutning: En superb smak av lakrits, mycket lång, rund med inslag av en trevlig sötma.

Visste du att:
Utanför Glasgow blandas 52 olika maltwhiskys samman av Master Blender Sandy Hyslop. Maltwhiskyn som ingår i Ballantine’s kommer från hela Skottland. Målsättningen för Master Blender Sandy Hyslop är att blanda en whisky, som hela tiden håller en hög och jämn kvalitet oberoende av var och när whiskyn njuts. Därför väljs varje whiskyfat ut med största omsorg och under stor noggrannhet.


För mer information:

Heléne Reuterwall Thideman
PR-Manager
Pernod Ricard Sweden
tel 0733 16 82 90
e-post helene.thideman@pernod-ricard.com