sv en
evp_pattern.gif

Proud To Belong

En av de mest fantastiska sakerna med Pernod Ricard är den stora motorn och nätverk som kommer från ett globalt företag, men med lokala kontor och varumärken med sin alldeles egna historia och arv. Det är passionen att förmedla upplevelser och minnen som har en betydelse i livet som binder oss samman och göra oss stolta att tillhöra.

proud_to_belong.gif

Det pratas ofta om ”våra varumärken med våra människor”, vi äger och fokuserar på våra varumärken och vi har vår eget distributionsnätverk och vi jobbar mycket med att reflektera den värld vi själva vill leva i; ansvarsfull, mångfaldig och inkluderande.

Det betyder i stort att även om du jobbar på kontoret i Stockholm så möter man en multikulturell arbetsmiljö och sannolikt ha kontakter med andra som jobbar på Pernod Ricard i hela världen.

Dessuotm så uppmuntrar vi alltid rörlighet i alla former. Vi annonserar ut alla jobb. Vi har solida och transparenta personalprocesser samt konkurrenskraftiga villkor för utlandsanställda – allt för att stödja karriärutveckling och talent management.

De globala karriärmöjligheterna är många och varierande och annonseras ut till alla i koncernen. Och vi hjälper dig att utvecklas genom att erbjuda kurser i världsklass via Pernod Ricard University.