sv en
evp_pattern.gif

Empowered to Perform

Vi skapar en miljö där du kan bidra med nytänkande, prova något nytt och visa vad just du kan göra. Vi värderar enkla, direkta relationer som bygger tillit, stöttande och samarbete. Vi uppskattar en mångfald av bakgrunder, tankar och åsikter. Allt för att hjälpa oss prestera och “leva” den extra milen. Det du lär dig och de relationer du skapar med oss kommer hjälpa dig att nå din potential och kommer öppna för oväntade möjligheter.

empowerd_to_perform.gif

Här på Pernod Ricard är vi en decentraliserad organisation. Det innebär att vi som lokalt kontor får göra de beslut som är viktga för oss, vår verksamhet och våra konsumenter, samtidigt som vi fortfarande jobbar i mycket tillsammans som en grupp.

En viktig del av detta är att ungefär ¼ av gruppens tillväxt inom omsättning och försäljning drevs av innovation (FY ’18/’19). Vi ser och främjar kreativt och innovativt tänkande, eftersom det är så viktigt för oss att forsättta utvecklas som företag.

Alla våra medarbetare får också genomgå ledarskapsutbildningar som stödjer deras yrkesmässiga utveckling.

För dig som är under 30 har vi också en särskilt plats för dig att göra din röst hörd och få utvecklas. Vårat Youth Action Council (YAC) är en aktiv grupp som jobbar tillsammans, The Absolut Company och Pernod Ricard Sweden. Man driver olika projekt bland annat för ansvar kring miljö och minska överdriven alkoholkonsumption bland unga vuxna.