sv en
evp_header_2.gif

Karriär

At Pernod Ricard, we have our own way of doing things. We call it “conviviality”. - Alexandre Ricard, Chairman & Chief Executive Officer

conviviality_at_work.gif

Conviviality är det ord som leder oss på Pernod Ricard, så även på jobbet. Vårat motto är Conviviality at work, men vad innebär det och hur är det egentligen att jobba på Pernod Ricard?

Convivality handlar om mötet, samtalet, att dela med sig av erfarenheter, resurser och träffa olika människor, från olika delar av världen. Att få vara sig själv och bli lyssnad på, även på jobbet.

Pernod Ricard är ett globalt företag med mer än 19 000 medarbetare fördelade över tre regioner och över 80 lokala marknader. I Sverige är vi över sextio medarbetare och i norra Europa fler än 200.

Det som vi är mest stolta över är hur bra det här fungerar, världen över. 90% av våra medarbetare tror starkt på de mål vi sätter upp som Pernod Ricard och hela 94 % är stolta över att jobba hos oss. 92% av våra anställda upplever att företaget är socialt ansvarfulla. Det är otroligt viktigt för oss och du kan läsa mer om vad vi gör under ”Ansvar”. Vill du läsa mer om oss och vad det innebär att vara Convivial på jobbet så rekommenderar vi att du läser vidare under Proud to Belong, Empowered to Perform, och Committed to Care som är våra byggstenar i hur vi jobbar som arbetsgivare.

Lediga tjänster

Om du tycker att det här känns som arbetsplatsen för dig så finns alla lediga tjänster annonseras på den globala platformen för lediga tjänster på Pernod Ricard. Klicka här!

Spontansökningar
Vi tar jättegärna emot spontanansökningar via den här annonsen. Klicka här!

Praktik

Vi tar i mån av plats gärna emot praktikanter från universitet eller yrkeshögskola. Skicka din förfrågan till HR.Sweden@pernod-ricard.com