Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
pernod_ricard_sverige_portofolio.jpg

Om Oss

Pernod Ricard Sweden AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör Pernod Ricard. Verkställande direktör är Mauve Croizat.

På den svenska marknaden arbetar vi som licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. 

Förutom Pernod Ricard-gruppens produkter representerar Pernod Ricard Sweden ett antal utvalda större producenter. Med detta kan vi erbjuda ett komplett och intressant sortiment för den svenska marknaden.

Pernod Ricard Swedens verksamhet på marknaden sker med omsorg för våra konsumenter och präglas av ett genuint socialt engagemang. Därför arbetar vi med omfattande projekt och program för att främja en måttlig konsumtion av alkoholhaltiga drycker.

CSR är en integrerad del av Pernod Ricardsgruppens DNA som började med vår grundare Paul Ricard. Det visade Pernod Ricard med tydlighet redan den 2 april 2003 då avtalet med United Nations Global Compact signerades, vi på Pernod Ricard Sweden arbetar dagligen efter Global Compacts 10 principer (www.unglobalcompact.org). Företaget främjar ansvarsfullt drickande och är medlem i European Forum for Responsible Drinking (EFRD).

Pernod Ricard skapades 1975 genom en sammanslagning av de ledande franska anisproducenterna (Pernod och Ricard). Pernod Ricard finns representerade i de flesta länder. Här i Norden finns vi i alla länder med egna organisationer riktade på att bygga varumärken med samtidig respekt för vår miljö, våra kunder och våra samarbetspartners.

Vi vill att våra drycker ska kunna avnjutas med god eftersmak.


Mauve Croizat
VD, Pernod Ricard Northern Europe
VD, Pernod Ricard Sweden

För mer information:
www.pernod-ricard.com

Besöksadress:

Pernod Ricard Sweden AB

Marieviksgatan 19B

SE-117 97 STOCKHOLM 

Tel 08 744 70 00

info@pernod-ricard-sweden.com